עוף מושחם ועסיסי: מתכון מוצלח וקל בשקית צלייה

בישול עוף על חלקיו בשקית צלייה נשמע מוזר, אבל היתרונות שלו הם עצומים • בישול בשקית צלייה לא רק שומרת על מיצים וטעמים – היא גם הופכת את כל הבלגן לקל ומהיר יותר • 10 דקות הכנה והתוצאה עוף רך, נימוח ושחום • באדיבות המותג הוסטס

שקיות צליה בגודל רגיל או ג'מבו מבית הוסטס | צילום: יח"צ
שקיות צליה בגודל רגיל או ג'מבו מבית הוסטס | צילום: יח"צ

מצרכים:

  • שקיות צלייה
  • עוף שלם או עוף מפורק, 8 שוקיים, רצועות חזה עוף (המתכון אפשרי עם כל חלקי העוף)
  • כף אחת של קמח.
  • 2 כפות שום כתוש, או 8 שיני שום קלופות וקצוצות.
  • מעט שמן זית למריחה.
  • תבלינים: מלח, פלפל, מעט כמון, כורכום , פפריקה אדומה
  • ירקות – על פי טעמכם האישי. (כל ירק אפשרי)
  • עשבי תיבול: טימין, כוסברה, פטרוזיליה, מעט רוזמרין.

אופן ההכנה:

  1. לפזר את כף הקמח לתוך שקית הצלייה. הקמח משתלב עם השומן והמיצים ומונע מהשקית להתפוצץ.
  2. בקערה נפרדת מורחים את העוף וחלקיו בשמן זית.
  3. מוסיפים לשקית הצלייה שום כתוש, עשבי התיבול וירקות לבחירתנו חתוכים בצורה גסה.
  4. מנקבים חור בשקית באמצעות שיפוד לשיחרור אדים.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
  6. בסיום מוציאים, חותכים באמצע השקית ומגישים ישירות למרכז שולחן על צלחת הגשה.

טיפים מהוסטס:

  • שימו לב כי השקית ממוקמת במרכז התבנית ואינה נוגעת בחלקו העליון או בדפנותיו של התנור, על מנת שלא תימס.
  • כמו כן, וודאו שיש מספיק מקום לשקית להתרחב בזמן הבישול.
  • לאחר הצלייה המתינו ותנו לעוף לעמוד בשקית 10 דקות נוספות לספיגת הטעמים.

    בתאבון!

הוסטס- להשיג ברשתות השיווק המובחרות ובאתר היבואן www.Intersun.co.il

תגובה אחת
  1. חישבו שקיות פלסטיק בתנור ???

השארת תגובה