מתכון לחטיף חלבון ביתי בטעם שוקולד קוקוס

בפתחה של העונה הקרה כשעולה החשק לנישנוש מתוק, חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת חטיף חלבון ביתי בטעם שוקולד קוקוס • מתוק עם טוויסט מפתיע ובריא, טעים וקל להכנה!

חטיף שוקולד קוקוס | צילום: אלעד ברנגה
חטיף שוקולד קוקוס | צילום: אלעד ברנגה

מתוך ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.

חטיף שוקולד וקוקוס

רכיבים ל-11 חטיפים:

  • ¾ כוס (160 גרם) שמן קוקוס
  • 4 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד
  • 4 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
  • 1 כף חלב דל שומן/ קוקוס/ סויה/ משקה שיבולת שועל
  • 3 כפיות דבש (לא חובה)
  • ¼ כוס אגוזי מקדמיה, קצוצים גס
  • מלח ים

אופן הכנה:

  1. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את אבקות הפורמולה 1, חלב ודבש ומערבבים לבלילה חלקה.
  2. יוצקים את הבלילה לתבנית סיליקון שקעים, מפזרים מעל את אגוזי המקדמיה וזורים מעט מלח מעל.
  3. מצננים במקפיא לפחות שעה.
  4. החטיפים יישמרו בשקית אטומה במקפיא חודשיים.

*ערכים תזונתיים ליחידה אחת (עם חלב דל שומן, ללא דבש):

קק"ל חלבון    גרם פחמימה       גרם שומן        גרם
      174                3.7                  2.8            17.2

סרטון להכנת החטיף עם השפים והתזונאים הקליניים, אודי ברקן ואושר אילדמן, כולל טיפים שיהפכו את החוויה לקלה ונעימה:

השארת תגובה