"אחוה" והאופה תומר בלס מגישים: סנדוויץ' פתוח

מחית ארטישוק עם טחינה גולמית ולימון, מוגשת על פרוסת לחם טרייה, מעליה קוביות עגבנייה וגרידת לימון, יהפכו כל ביס לחלומי במיוחד

סנדוויץ פתוח אחוה ותומר בלס | צילום: נופר בוגנים
סנדוויץ פתוח אחוה ותומר בלס | צילום: נופר בוגנים

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, מגישה מתכון פשוט וקל להכנה יחד עם אופה הלחם הירושלמי תומר בלס ("הלחם של תומר"): סנדוויץ' פתוח, עשיר בטעמים ומענג.

מצרכים:

  • 1 פרוסת לחם לבן
  • 2 לבבות ארטישוק מבושלים
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 1 גרידת לימון וכף מיץ לימון
  • 1 עגבנייה
  • 1/2 כפית רוטב בלסמי
  • צרור עלי שום ירוק/בצל ירוק

אופן ההכנה:

  1. בקערת נירוסטה מניחים לבבות ארטישוק מבושלים עם טחינה גולמית ומועכים. מוסיפים לימון, מים, מלח ומכינים כמו טחינה.
  2. מניחים פרוסת לחם לבן ומורחים מעליה את ממרח הארטישוק.
  3. בצלחת נפרדת מערבבים גרידת לימון עם רצועות של עלי השום או הבצל הירוק וקוביות של עגבנייה.
  4. מערבבים ומניחים מעל הארטישוק.
  5. מזלפים מעל הכל מעט קרם בלסמי מצומצם ונהנים.
השארת תגובה