פסטה בוסיאטה קלאסית עם רוטב בולונז

לכבוד יום הפסטה הבינלאומי חברת "פסטה ריקו" מגישה מתכון קלאסי של פסטה טרייה ברוטב מנצח: פסטה בוסיאטה קלאסית עם רוטב בולונז

פסטה בוסיאטה קלאסית עם רוטב בולונז של פסטה ריקו | צילום: אסף אמברם
פסטה בוסיאטה קלאסית עם רוטב בולונז של פסטה ריקו | צילום: אסף אמברם

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל יום הפסטה הבינלאומי, מתכון לפסטה קלאסית מסוג בוסיאטה, עם רוטב בולונז עשיר, מבשר טחון ורוטב עגבניות. השימוש במנה בפסטה בוסיאטיה קלאסית של "פסטה ריקו", פסטה פרמיום עשויה 100% חיטת דורום, עם אחוז חלבון גבוה. המנה עשירה וטעימה להפליא, קלה להכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב חגיגית לכל המשפחה.

מצרכים (לכ-4-5 מנות):

  • 1 חבילת פסטה טרייה מסוג בוסיאטה קלאסית של "פסטה ריקו"
  • 500 גרם בשר בקר טחון/תחליף טחון טבעוני
  • 1 בקבוק רוטב עגבניות לבולונז של "פסטה ריקו" (680 גרם)
  • 2 עלי דפנה
  • 4-5 עלי טימין
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס (אופציונלי)

אופן ההכנה:

  1. במחבת גדולה דיה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבשר הטחון עד להשחמה, תוך ערבוב בכף עץ.
  2. מוסיפים את בקבוק רוטב העגבניות ואת יתר המרכיבים לסיר ומערבבים היטב. מורידים את האש ללהבה נמוכה עד שמתקבלת רתיחה עדינה מאוד. מבשלים עד שהרוטב מסמיך למשך כחצי שעה עד 40 דקות.
  3. מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה (מי בישול רותחים עם מלח).
  4. יוצקים את הפסטה המבושלת לסיר הבולונז, מערבבים היטב ומגישים חם.
סדרת בוסיאטה של פסטה ריקו | צילום: אסף אמברם
השארת תגובה