שני מתכונים מעולים עם ממרח זעתר חדש

"נפטון" משיקה ממרח חדש: "ממרח זעתר בתוספת שמן זית" הממרח הירוק נהדר לתיבול עוף, פסטה, תפוחי אדמה, ירקות מבושלים ומבחר כריכים • לרגל ההשקה "נפטון" מציעה מתכונים קלים ומהירי הכנה של עוף עסיסי מתובל בממרח זעתר, וטוסט פריך עם גבינת שמנת, מוצרלה, ממרח זעתר ומנגולד

טוסט גבינה עם ממרח זעתר | צילום: FREEPIK
טוסט גבינה עם ממרח זעתר | צילום: FREEPIK

חברת "נפטון" משיקה ממרח חדש: "ממרח זעתר בתוספת שמן זית". הממרח הירוק והטעים מצטרף לסדרת הממרחים המשובחים של החברה. הוא נהדר לתיבול מגוון מאכלים ותבשילים ובהם עוף, פסטה, תפוחי אדמה, ירקות מבושלים ומבחר כריכים. הממרח פרווה, ללא חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל. חברת "נפטון" (1990) מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, רטבים וממרחים.

  • כשרות – פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
  • מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח ל-180 גרם.
  • להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

"נפטון" מציעה מתכונים עם ממרח זעתר:

 

טוסט פריך עם גבינת שמנת, מוצרלה, מנגולד וממרח זעתר

מצרכים (ל-4 טוסטים):

  • 8 פרוסות לחם קסטן לבן, או חלה
  • 1 צנצנת "ממרח זעתר בתוספת שמן זית" של "נפטון"
  • גבינת שמנת טבעית 25% שומן
  • גבינת מוצרלה, פרוסה (1-2 פרוסות לטוסט, תלוי בקוטר ובעובי הגבינה)
  • 2 – 3 עלים של מנגולד, חלוטים וסחוטים

אופן ההכנה:

  1. למרוח 4 פרוסות בממרח זעתר
  2. למרוח 4 פרוסות בנדיבות בגבינת השמנת. להניח מעל פרוסה אחת או שתיים של מוצרלה
  3. להניח מעל מנגולד סחוט, ולכסות בפרוסה עם ממרח הזעתר
  4. להניח את הטוסטים בתוך נייר אפייה, ולהעביר לטוסטר לחיץ
  5. לטסטר כמה דקות, עד שהטוסט מזהיב והגבינה נמסה (הזמן משתנה בין טוסטר לטוסטר, בהתאם לעוצמתו)

 

עוף עם ממרח זעתר | צילום: PIXABAY

עוף עסיסי מתובל בממרח זעתר

מצרכים:

  • 8 שוקיים של עוף או 6 כרעיים (אפשר גם וגם)
  • 1 צנצנת "ממרח זעתר בתוספת שמן זית" של נפטון
  • ** אפשר להוסיף לתבנית העוף תפוחי אדמה שבושלו במי מלח למשך 20 דקות, ואז לחתוך אותם לרבעים או לשמיניות

אופן ההכנה:

  1. לעסות את העוף בממרח הזעתר, ולהשרות 4 שעות (רצוי לילה) במקרר. חצי שעה לפני הצלייה יש להוציא את העוף מהמקרר
  2. לחמם תנור ל-200 מעלות
  3. להניח בתבנית או שתיים את העוף – עור כלפי מעלה. לצקת מעל את הנוזלים שנותרו בקערת ההשרייה
  4. להנמיך את חום התנור ל-190 מעלות
  5. לצלות כחצי שעה. להפוך את העוף. אם חסרים נוזלים בתבנית – להוסיף 5 כפות מים מעורבבות עם 3 כפות שמן זית
  6. להמשיך לצלות עוד 15-30 דקות, עד שהעוף משחים
  7. ** אם מוסיפים תפוחי אדמה: יש להניחם בתבנית ומעליהם להניח את העוף. את נוזלי המשרה יש לערבב מראש עם 1/2 כוס מים + 1/4 כוס שמן זית, ואז לצקת אותם מעל.
ממרח זעתר | צילום: סטודיו X

***

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספת של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

השארת תגובה