מתכון: יש לו שם מסובך אבל הוא קל להכנה וטעים

המותג ברילה מציע מתכון לחג שבועות: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

ברילה- סדרת פסטות חדשה | צילום: נמרוד סנדרס
ברילה- סדרת פסטות חדשה | צילום: נמרוד סנדרס

המותג ברילה מציע לחג השבועות מתכון פסטה חגיגית, מפתיעה, טעימה וקלה להכנה הכוללת תמהיל של הגבינות, רוטב עשיר עם נגיעות פיקנטיות.

פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

חומרים ל-4 מנות:

  • 1 חבילה (500 גרם) ברילה טליאטלה פלייה א-פיאנו

לרוטב:

  • 2 כפות חמאה
  • 2 גבעולי תימין
  • 1 מכל (250 מ״ל) שמנת 38%
  • 30 גרם גרוייר או אמנטל מגוררת
  • 30 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • 30 גרם גבינת פרמז'ן
  • 30 גרם גבינת רוקפור

אופן הכנה:

  1. מחממים חמאה ותימין במחבת גדולה ורחבה או סיר נמוך ורחב ומצמצמים את הנוזל לחצי.
  2. מוסיפים את השמנת, ומביאים לרתיחה.
  3. מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות, עם כף עץ, עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.
  4. במקביל מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות.
  5. מסננים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב.
  6. מערבבים ומגישים חם.

חג שבועות שמח וטעים!

המתכון באדיבות ברילה

השארת תגובה