עוגיות פיצוחים בקלי קלות מ-3 מרכיבים בלבד

רון יוחננוב, בעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב" למותג 'קליית גת' מציע מתכון קל וטעים במיוחד

קליית גת - - עוגיות פיצוחים בקלי קלות | צילום: רון יוחננוב
קליית גת - - עוגיות פיצוחים בקלי קלות | צילום: רון יוחננוב

עוגיות פיצוחים בקלי קלות ומ-3 מרכיבים בלבד

מרכיבים לכ-18 יחידות:
  • 2 שקיות (300 גרם) MIX PRO קליית גת – תערובת חמוציות, בוטנים ושקדים
  • חלבון מביצה אחת גודל L / או משתי ביצים גודל M
  • 3 כפות סילאן טבעי קליית גת / או 1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.
3. מערבבים בקערה את החלבון ביחד עם הסילאן או הסוכר עד שמתחיל מעט להקציף.
4. מוסיפים את תערובת ה-PRO MIX ומערבבים היטב, עד לציפוי של הפיצוחים.
5. בעזרת כף יוצרים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשטחים מעט.
6. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. זהירות לא לשרוף!
7. מצננים היטב את העוגיות ומגישים. שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.

לגיוון ושדרוג:

אפשר להוסיף לתערובת עד 1/2 כוס: שומשום/גרעיני חמנייה/גרעיני דלעת/זרעי פשתן/אגוזי מלך חצויים.

השארת תגובה