מתכון לפסח: מרק קר עם אפונה, ברוקולי וקישואים

מתכון מוצלח וקל למרק אפונה כשר לפסח באדיבות Beko – מותג מכשירי החשמל לבית

מרק אפונה | צילום: יח"צ beko
מרק אפונה | צילום: יח"צ beko

מצרכים:

  • 1 בצל
  • 250 גר' ברוקולי
  • חצי שוקיני
  • 250 גר' אפונה
  • 4 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • פרמז'ן

אופן ההכנה:

  1. -מקלפים את הבצל ומקפיצים עם שמן
  2. -מוסיפים את הירקות החתוכים והאפונה להקפצה
  3. -מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הירקות החתוכים ואת האפונה
  4. -מכסים במים ומרתיחים במשך 10 דקות
  5. -מרסקים את התערובת בבלנדר
  6. -מערבבים ומשאירים לקירור
  7. -מטגנים במחבת את הביצים
  8. -מניחים מעל המרק המקורר ומעטרים בפרמז'ן מגורר מעל
השארת תגובה