ערים אדומות? קראמבל תותים ואגוזים

קאמבל תותים ואגוזים. צילום TEKA (8)
קאמבל תותים ואגוזים. צילום TEKA (8)

החורף הביא איתו רוח תות, עם הפירות האדומים והמתוקים שכולם אוהבים.

התותים מעניקים לנו את הטעם המשובח והמתוק ביותר שיש לטבע להציע. הם מרעננים, טריים ועסיסיים, ומשאירים חיוך גדול של מתיקות על הפנים.

אז עכשיו, כשהחיסון כבר כאן והאדום מתחיל לחזור ללחיים, קחו  3 מתכונים לקינוחים קלילים וצאו לחגוג את האופטימיות שמביאה איתה עונת התותים.

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

מצרכים

למילוי:
400 גרם תותים חתוכים
1 לימון (גרידה ומיץ)
20 גרם סוכר
20 גרם קורנפלור
2 גרם מלח
2 גרם אבקת וניל

לקראמבל:
125 גרם שיבולת שועל
125 גרם פקאן
125 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
125 גרם סוכר
3 גרם שמרים
2 גרם מלח

להגשה:

גלידה או קצפת צמחית

הוראות הכנה
1. ערבבו את כל  מצרכי המילוי בקערה, שפכו את התערובת לתבנית, כסו אותה בנייר כסף ואפו במשך רבע שעה בחום של כ-200 מעלות.
2. במקביל, ערבבו היטב את הסוכר והחמאה, הוסיפו את שאר המרכיבים וערבבו (את הפקאן שברו קלות בידיכם).
3. בתום 15 הדקות בתנור, הסירו את נייר הכסף ופוררו את הבצק מעל התבנית באופן שווה.
4. הנמיכו את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואפו כ-17-20 דקות עד להשחמה.
5. קררו לפני הגשה. מומלץ להגיש עם גלידה או קצפת צמחית.

השארת תגובה