כך תכינו קאטוצ'קעס על האש בבית

המתכון המושלם לקומזיץ ביתי: סיר חרס על האש ותפוחי אדמה. וזהו.

גם לך בא לפעמים להזמין חברים לקומזיץ ביתי? היום זה הכי פשוט. בימים האחרונים הגיע לרשת חנויות 'נעמן' סיר חרס לצלייה של תפוחי אדמה על אש גלויה או לאפייה בתנור.

התוצאה? לא פחות ממדהימה: תפוחי אדמה יוצאים חרוכים וטבעיים, המזכירים את טעם תפוחי האדמה במדורה של פעם, עם טעם של עוד ועוד.

הוראות ההכנה הן יותר מפשוטות:

  • יש להניח בסיר תפוחי אדמה בגודל בינוני, יבשים לגמרי ללא תוספת מים, שמן או מרגרינה.
  • לבשל במשך 50 דק' כשהסיר סגור. מידי פעם יש להפוך את הסיר בזמן הבישול.
  • לאחר כחצי שעה לבדוק עם קיסם את מידת העשייה.
  • בסוף התהליך, תפוחי האדמה יוצאים רכים ובטעם של מדורה.

בטרם ההגשה יש להוסיף על תפוחי האדמה המוכנים חמאה או שמן זית, ירק לבחירתכם ולפזר מלח גס. את הסיר יש לנגב עם מטלית לחה לאחר השימוש.

וטיפ קטן: ככל שתשתמשו יותר בסיר, הטעם של תפוחי האדמה יהיה טעים וטוב יותר.

נצלו כעת את ההזדמנות ורוצו לאחת מהחנויות הפרושות בכל רחבי הארץ של רשת כלי הבית המובילה בישראל 'נעמן', ורכשו את הסיר בהנחה ענקית של 99.90 ₪ בלבד, במקום 199.99 ₪. בתוקף עד ז' בשבט (2/2) תש"פ.

בתיאבון!

השארת תגובה