אצבעות אסאדו ברוטב ברביקיו • מתכון מנצח וזריז

עופר ויזל מלמד את רזי הגריל והפולקלור הדרום אמריקאי, מדריך ומדגים, ומתבל בהרבה יין והומור. "קצת עשן, אפס מאמץ ותוצאות מעולות"- מבטיח ומקיים • "דרום אמריקה" מציעה מתכון מנצח ופשוט לאצבעות אסאדו ברוטב ברביקיו באדיבות רן ויזל

אצבעות אסאדו בבירה ורוטב ברביקיו
אצבעות אסאדו בבירה ורוטב ברביקיו

חומרים:
• 2 ק"ג אצבעות אסאדו
• 2 בקבוקי בירה לבנה
• 6 גרגירי פלפל אנגלי
• ציפורן – גרגיר (אופציונאלי)
• עלי דפנה
• רוטב ברביקיו /ברביקיו צ'יפוטלה

אופן ההכנה:
• מניחים את אצבעות האסאדו בסיר, יחד עם הבירה, פלפל שחור, מס' גרגירי פלפל אנגלי, מעט מלח ועלי דפנה. מבשלים את האצבעות במשך כשעה וחצי בבירה ותוספת מים רתוחים עד לכיסוי האצבעות.

• מרתיחים ומבשלים כשעתיים, עד שהבשר רך מאוד ונימוח.

• מסננים את הנוזלים מהבשר ומניחים את אצבעות האסאדו על גריל חם.

• מורחים רוטב ברביקיו בנדיבות וצולים עוד כ 10 דקות, עד שהבשר משחים יפה.

• מורחים שוב ברוטב ברביקיו ומגישים.

דרום אמריקה- כשר. א.ת טרוגוזין בין כפר חב"ד לבית דגן

אנטריקוט…..אסאדו….נתח קצבים…. מופע של בשר, ממש חגיגת נתחים למבינים באמת • סדנאות ב"דרום אמריקה בשרים לגריל ואסאדו" בניצוחו של עופר ויזל הבעלים, המלמד את רזי הגריל והפולקלור הדרום אמריקאי, מדריך ומדגים, ומתבל בהרבה יין והומור. "קצת עשן, אפס מאמץ ותוצאות מעולות"- מבטיח ומקיים • "דרום אמריקה" מציעה מתכון מנצח ופשוט לאצבעות אסאדו ברוטב ברביקיו באדיבות רן ויזל

השארת תגובה