
לפני זמן קצר הגיעו הערב (שני) חוקרי המשטרה למעון ראש הממשלה ברחוב בלפור בירושלים כדי לחקור באזהרה את נתניהו.
ראש הממשלה נתניהו חשוד שקיבל טובות הנאה ומתנות מידיהם של כמה בעלי הון, חלקם מקורבים אליו, בשווי מאות אלפי שקלים. לפני כשבוע אישר היועץ המשפטי לממשלה הד"ר אביחי מנדלבליט למשטרת ישראל לחקור את ראש הממשלה.
מוקדם יותר היום בישיבת סיעת הליכוד השבועית שהתקיימה בכנסת, חיזק יו"ר הסיעה ח"כ דוד ביטן את ראש הממשלה, ואיחל לו שנים רבות בתפקיד, "כולנו יחד עומדים מאחוריך" אמר ביטן.
נתניהו השיב לו ואמר: "אנחנו שמים לב לכל הפרסומים בתקשורת, אנחנו רואים ושומעים את הרוח החגיגית והרוח המנשבת באולפני הטלוויזיה ובמסדרונות האופוזיציה. אני רוצה להגיד להם: חכו עם החגיגות. אל תמהרו"
עוד אמר נתניהו לכתבים הרבים שגדשו את האולם: "אמרתי לכם ואני חוזר ואומר: לא יהיה כלום כי אין כלום. הם ימשיכו להפריח בלונים עם אוויר חם ואנחנו נמשיך להוביל את מדינת ישראל."
נתניהו מצידו הודיע אמש למשטרה כאות הרגעה, כי לא יגביל את החוקרים בזמן, "אעמוד לרשותם ככל שיידרש".