כוכבים במטבח: התפריט החברתי הראשון יוצא לדרך

לראשונה בישראל: רשת "קפה קפה" מציעה תפריט חברתי המשלב מנות שהורכבו ע"י הלקוחות במהדורה מוגבלת ♦ המנה שתזכה למספר המכירות הגבוה ביותר בחודש זה תוכרז כמנצחת של התחרות

בחודשים האחרונים פנתה הרשת לציבור, בבקשה לשלוח את המנות הטעימות ביותר מהתפריט הביתי שלהם. במסגרת התחרות נשלחו למעלה מ-700 מנות, אשר בסופה נבחרו ארבעה משתתפים שיציגו את המנות שלהם בתפריט הייחודי, שיוגש בחודש יוני בכל 157 סניפי הרשת ברחבי הארץ.

המנה שתזכה למספר המכירות הגבוה ביותר בחודש זה תוכרז כמנצחת של התחרות, שתזכה בחופשה זוגית מפנקת לאירופה ואף תישקל האופציה להכניס את המנה באופן קבוע לתפריט הרשת.

המנות הנבחרות של התפריט "כוכבים במטבח":

  • קנלוני פונגי של מיכל בן שושן (אמא לשלושה, עוסקת בתחום ההוצאה לפועל, נתניה): מנת קנלוני איטלקית במילוי תערובת גבינות, פטריות פרוסות ועלי ריחן טריים, עם שכבה מוקרמת בגבינת מוצרלה איכותית. המנה מוגשת עם רוטב שמנת ופטריות עשיר, בתוספת שבבי פרמזן.
  • שקשוקה ירוקה של בת-שבע גרנות (אמא לארבעה, אחות בבית-חולים, גוש עציון): מנת שקשוקה ירוקה עם ביצי משק טריות על קדירת תרד ושמנת, בצל סגול ופלפל חריף. המנה מוגשת בליווי לחם הבית, סלט קצוץ, טחינה וזיתים מתובלים.
  • סלט פטריות ממולאות בגבינות של איריס חמוסי (מתמחה בבישול צמחוני, מנהלת חווית משתמש, גבעתיים): פטריות שמפיניון ממולאות בתערובת גבינות צרובות בתנור המונחות על תערובת עלים ירוקים, מלפפון ירוק, עגבניות מיובשות, זיתי קלמטה, בצל סגול ועגבניות שרי, בתיבול ויניגרט לימון ושמן זית.
  • סלט סביח שלמיטל מיגר (עו"ד מסחרית, תל-אביב) : ביצה רכה, חציל בלדי, תפוח אדמה אפוי, צנונית, פלחי עגבניות, לימון כבוש, פלפל צ'ילי, מלפפון חמוץ ועשבי תיבול, המנה מוגשת על לחם אתני פתוח לצד מטבלי טחינה ועמבה.
השארת תגובה