סירות קישואים ממולאות בשר ועוד הפתעות

מתכון עשיר ומזין: סירות קישואים ממולאות בשר ותערובת צ'וקלומומו ועשבי תיבול ♦ מנה טעימה וגם יפה להגשה

סירות קישואים
סירות קישואים
כל מה שאתה זקוק לו באינטרנט

חברת "רפאל'ס", המתמחה בייצור מוצרי בריאות וגרנולה, מגישה מתכון עשיר ומזין, לכל חובבי הממולאים. סירות קישואים ממולאות בשר עם טוויסט קראנצ'י ומיוחד – תערובת צ'וקלומומו ועשבי תיבול של רפאל'ס. הממולאים מוגשים לצד רוטב לימוני עדין, המוסיפים למנה טעם נפלא ומיוחד.

מצרכים (ל- 6 סועדים):

  • 8 קישואים בגודל בינוני
  • 500 קרם בשר בקר טחון
  • 2  שיני שום קצוצות
  • 1/4 חבילת פטרוזיליה שטופה וקצוצה דק
  • 1/4 כוס פירורי לחם
  • 1 כוס תערובת צוקלומומו רפאל'ס
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית כמון

 

לרוטב

  • 2 שיני שום מקולפות וכתושות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ מלימון טרי
  • 1 כף גרידת לימון
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

  1. שוטפים היטב את הקישואים וקוטמים את קצותיהם. חוצים את הקישואים לאורכם ומרוקנים את תוכנם באמצעות כפית.
  2. בקערה, מערבבים את חומרי המילוי: הבשר, הפטרוזיליה, פירורי הלחם, תערובת הצ'וקלומומו ומעט מלח וכמון. ממלאים בנדיבות כל חצי קישוא בתערובת ומניחים בצד.
  3. בתבנית פיירקס גדולה, מסדרים את חצאי הקישואים ומזלפים מעליהם שמן זית. מוסיפים את הלימון, שיני השום והתיבול. מכסים בנייר כסף ואופים כחצי שעה.
  4. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ- 10 דקות או עד שהקישואים משחימים מעט ורכים, אך לא מדי.

 

  • צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
  • המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בעלת הטור "הרשימות של אתי"
  • כשר פרווה בהשגחת חוג חתם סופר ובכשרות הרבנות חדרה
  • מחיר מומלץ לצרכן: כ- 17.90 ₪ לאריזת 250 גרם
4 תגובות
  1. אטליז דהן מיכאל באשדוד מוכר כאלה. כשר למהדרין

  2. נראה מאוד טעים. תודה על המתכון. אנסה ואגיד לכם

  3. גם אנחנו מכרנו אותם בחנות אטליז דהן ברמלה בעבר. זו הייתה הצלחה מסחררת. מתכון מומלץ. הולך אצלנו חזק בפסח.

  4. אין על אטליז דהן רמלה שלהם היה הכי טעים.
    בכל מקרה גם שלכם יצא מעולה. ניסיתי את המתכון.

    תודה לצוות האתר.

השארת תגובה