מתכון מנצח: בראוניז שוקולד בצורת לבבות

גם יפה וגם טעים, לפינוק של אחר הצהריים או לאורחים שהפתיעו ♦ תמיד טוב שיש בבית

עכשיו באשדוד: דירה החל מ-1.100.000 ש"ח

 

 – חלבי –

 

הכלים הנדרשים:

  • תבנית מרובעת בגודל 20 על 20 ס"מ
  • חותכן קטן בצורת לב

מצרכים:

  • 3 חפיסות (300 גרם) שוקולד 70%, מריר, קצוץ
  • שליש כוס (75 גרם) חמאה
  • 3 ביצים
  • שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל טהור
  • חצי כפית מלח
  • 1 כוס (120 גרם) קמח
  • 1 כוס (150 גרם) אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים את התבנית
  • ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה בקערה מעל סיר מים
  • מסירים מהאש ומקררים את התערובת
  • מערבבים את הביצים, הסוכר, תמצית הוניל והמלח עד לקבלת מרקם אחיד
  • מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים ידנית או במיקסר במהירות נמוכה
  • מוסיפים את הקמח ואת האגוזים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה
  • יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים כ- 20 דקות
  • מוציאים מהתנור, מניחים לעוגה להתקרר ומשתמשים בחותכן לב ליצירת לבבות
  • בוזקים אבקת סוכר או מגישים עם כדור גלידת וניל

» ניתן להחליף את אגוזי המלך בשקדים או פקאנים

» מאחסנים בכלי אטום לשמירת הטריות

המתכון באדיבות: מותג השוקולד השוויצרי היוקרתי לינדט והקונדיטורית נטע דביר מ – sweeta עוגות מעוצבות

 

השארת תגובה