מתכון מיוחד לכבד קצוץ

מסעדת רגינה בתחנה הכשרה מציגה מתכון ייחודי לראש השנה של כבד קצוץ

מנת כבד קצוץ - מסעדת רגינה בתחנה
מנת כבד קצוץ - מסעדת רגינה בתחנה

רכיבים:

  • 1 ק"ג כבד עוף נקי
  • 250 מ"ל שמנת צמחית
  • 200 גרם מחמאה רכה פרווה
  • 50 מ"ל ברנדי
  • 2 בצלים גדולים פרוסים
  • 4 ביצים קשות
  • 2 כפות סילאן
  • מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. צולים את הכבד ומניחים בצד בקערה
  2. במחבת נפרדת מטגנים את הבצלים עם 50 גרם מחמאה וברגע שהבצלים מקבלים צבע זהוב מוסיפים את הברנדי והשמנת הצמחית ומביאים לרתיחה
  3. ברגע שזה רתח שופכים לתוך הקערה עם הכבד עד להתקררות מוחלטת (לא מקרר)
  4. מוסיפים את הביצים הקשות ואת שאר המחמאה וטוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק

בתיאבון

WWW.REGINAREST.CO.IL

השארת תגובה