אז מה צריך בשביל 20 ס"מ של עוגה?
מרכיבים לשכבת הבסיס של העוגה:
- 400 גרם אגוזי קשיו שהושרו למשך לילה שלם
- 100 גרם אגוזי מלך
- 70 גרם גרעיני דלעת
- 6 תמרים מג'הול
- 1 כף שמן קוקוס מומס
- 1 כף סירופ פירות
את כל אלו טורפים במעבד מזון עד לתערובת קצוצה אותה מרפדים בתוך תבנית כשכבת הבסיס של העוגה.
מרכיבים לשכבת המאצ'ה:
- 200 גרם קשיו
- 4 כפות מיץ לימון סחוט
- 2 כפיות אבקת מאצ'ה
- 3 כפות סירופ פירות
- 3 כפות שמן קוקוס מומס
מערבבים את כל התערובת בבלנדר במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מרכיבים לשכבת מנגו:
- 1 מנגו
- שאריות אגוזי קשיו
- 6 כפות שמן קוקוס מומס
- 4 כפות סירופ פירות
- 2 כפות מיץ לימון סחוט
מערבבים את כל התערובת בבלנדר במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם אחיד.
אופן הכנה:
- יוצקים מחצית ממלית המנגו על גבי הבסיס אותו ריפדנו על גבי התבנית
- מכניסים למקפיא למשך שעה שלמה עד להתייצבות.
- לאחר מכן, יוצקים על גבי שכבת המנגו את מילוי המאצ'ה, מיישרים ומקפיאים שוב לשעה.
- לבסוף מוסיפים את מילוי המנגו הנותר, מכניסים שוב למקפיא ומוציאים 30 דקות לפני ההגשה.
- ניתן לקשט את העוגה במנגו טרי מעל, גרעיני דלעת ופרחים אכילים.