תטעמו ותבינו: נקניקיות צלויות על הפלנצ'ה בפיתה

מחפשים לגוון בארוחה טעימה? כזאת שתוכלו להכין במהירות אבל גם שתהיה משביעה ועסיסית בטירוף? • ל'הוד לבן' יש הצעה מעולה עבורכם: נקניקיות עוף צלויות על הפלנצ'ה בתוך פיתה ממולאת בכרוב סגול ונגיעות חרדל • שלמות של הפשטות

 

החומרים:

  • 1 חבילת נקניקיות עוף של ' הוד לבן ' חתוכות למניעת חנק
  • שמן זית לטיגון

לסלט:

  • ½ כרוב לבן בינוני (500 גרם)
  • ½ כרוב סגול בגודל בינוני (500 גרם)
  • 1 כפית מלח גס
  • 2 גזרים קלופים ומגוררים
  • 2-3 בצלים ירוקים קצוצים
  • 3-4 כפות גדושות מיונז
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כף גדושה חרדל גרגרים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

להגשה:

  • 3-4 מלפפונים חמוצים, פרוסים דק
  • 4 פיתות

אופן ההכנה:

  1. הסלט: חותכים את הכרובים לפרוסות דקות ומעבירים לקערה גדולה, מתבלים במלח הגס ומערבבים היטב.
    משהים שעה, עד שרואים שנפח הכרוב הצטמק בחצי.
  2. שוטפים את הכרוב היטב במים קרים כדי להיפטר מהמלח ומייבשים על מגבת (או במייבש חסה לסלט).
    מעבירים לקערה יחד עם הגזר המגורר והבצל הירוק.
  3. בקערה אחרת מערבבים את המיונז עם החרדל, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים עם הכרוב והגזר.
  4. מברישים את הנקניקיות בשמן זית וצולים על הפלנצ'ה 2 דקות מכל צד
  5. ממלאים את הפיתות בסלט כרוב, נקניקיות וחמוצים לפי הטעם.
השארת תגובה