מצרכים:
- 8 עלי לזניה
- 1 כרישה חתוכה לרצועות
- 200 גרם פטריות שיטאקה
- 200 גרם ברוקולי
- 300 גרם תרד
- 2 גזרים חתוכים לרצועות
- 1 זוקיני חתוך לרצועות
- 4 עגבניות מיובשות
- 400 גרם שמנת
- גבינה מגורדת
- שמן זית
אופן ההכנה:
- מרתיחים את עלי הלזניה בסיר עם מים, מקררים ושמים בצד
- משמנים ווק ומקפיצים את הכרישה, פטריות, ברקולי, גזר וזוקיני
- מוסיפים את העגבניות המיובשות מערבבים ומניחים בצד להתקרר
- בווק נפרד מקפיצים את התרד ומכסים בגבינת השמנת
- מרכיבים את הלזניה משכבת עלה לזניה, ירקות מוקפצים, גבינת שמנת ומעל הגבינה המגורדת
- אופים למשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות