חם וטעים: טוסט גבינה קראנצ'י מלחם פשתן במרק

חברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעה להעשיר את המרק עם טוסט גבינה עשוי מלחם פשתן – עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים ודל מאוד בפחמימות

טוסט גבינה למרק מלחם פשתן
טוסט גבינה למרק מלחם פשתן
לחץ נפשי, חרדה? זו הכתובת בשבילך

הכנתם מרק חורפי, חם ומנחם? חברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעה להעשיר אותו עם טוסט גבינה קראנצ'י מלחם פשתן – עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים ודל מאוד בפחמימות!

לחם הפשתן מיוצר מזרעי פשתן זהובים מקנדה, שערכיהם כמזון-על נשמרים בטכנולוגיה ייחודית. הלחם עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, והוא מכיל כמות נמוכה במיוחד של פחמימות (כ-1 גרם בפרוסה). הלחם לא מכיל סוכר או ממתיקים מלאכותיים והרכבו תורם לתחושת שובע. כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית.

ביכורים מציעה טוסט גבינה למרק – מלחם פשתן.

מתכון לטוסט מלחם פשתן עם חמאה, גבינת גאודה או מוצרלה, ופפריקה

מצרכים:

  • כיכר לחם פשתן של "ביכורים"
  • חמאה
  • פרוסות גבינה צהובה – רצוי גבינת גאודה ו/או גבינת מוצרלה (לא רכה)
  • פפריקה (מתוקה, מעושנת או חריפה)
  • לערבב בקערית: 1 כפית שום גבישי, 1/2 כפית פלפל שחור או לבן

אופן ההכנה:

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות
  2. לרפד תבנית תנור בנייר אפייה, ולסדר בה פרוסות כמספר הסועדים. להנמיך את החום ל-140 מעלות ולשים את התבנית בתנור למשך 10 דקות. להוציא מהתנור את התבנית
  3. להנמיך את החום ל-120 מעלות, למרוח כל פרוסה בחמאה, לפזר מעל מעט מתערובת התבלינים ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות
  4. להוציא את התבנית ולהניח פרוסת גבינה צהובה מעל כל פרוסה. לבזוק מעל מעט פפריקה (מתוקה, מעושנת או חריפה)
  5. להחזיר לתנור, להנמיך את החום ל-110 מעלות ולאפות עד שהגבינה נמסה
  6. להניח בתוך קערית עם מרק חם(בצל, תפוחי אדמה, בטטה, סלרי ועוד), ולהגיש

** אם מכינים עם גבינת מוצרלה, אפשר לפזר מעל לטוסט גם כמה גבישי מלח גס – אטלנטי או הימלאיה

להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה (ולקבל משלוח הביתה): https://www.bikurim.co.il/

***

הלחמים של "ביכורי פשתן" מיוצרים במאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה", המייצרת מדי יום מגוון לחמים מיוחדים, חלות, עוגות ומאפי דגנים מלאים, מחומרי גלם משובחים. מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו-HACCP.

ביכורים מזון ומאפה – לחם פשתן | צילום: אייל קרן
השארת תגובה