
מצרכים:
- 1 צנצנת רוטב ברילה בזיליקום
- 1 חבילת בוקטיני ברילה (ספגטי מס' 9)
- 5 יחידות אסאדו חתוכות עם העצם
- 7 שיני שום
- 5 כפות שמן זית
- 2 בצלים חתוכים לרבעים
- כפית מלח
- 200 גרם ערמונים
- כפית פלפל שחור גרוס
- כף גדושה פפריקה
- מים לכיסוי הפסטה
- 3 כפות טימין – רק העלים
אופן הכנה:
- מבשלים את הבוקטיני ומסננים
- במחבת מניחים שמן זית, רבעי בצלים ואת האסאדו, מטגנים מכל הכיוונים עד שהבשר והבצלים משחימים ומניחים את המחבת בצד.
- מערבבים בקערה את הבוקטיני עם צנצנת הרוטב, השום, הפפריקה, המלח, הפלפל והטימין.
- בתבנית מלבנית משומנת – רצוי מרופדת נייר אפייה משומן, מניחים מעט מהבוקטיני, מניחים את חתיכות הבשר והבצלים על התבנית, מפזרים ערמונים ושופכים את שמן הבשר מעל.
- מכסים בשאר הבוקטיני.
- מכסים במים עד לכיסוי.
- עוטפים בנייר אפייה שמעליו נייר כסף.
- אופים בתנור בחום של 130 מעלות ללילה, או לכ- 7 שעות.
המתכון באדיבות ברילה