טוויסט חורפי: מתכון לחמין מקרוני עם אסאדו

החורף כבר כאן ומה יותר מפנק מחמין עשיר שימלא את הבית בניחוחות וטעמים • מותג הפסטה מספר 1 באיטליה ברילה מציע מתכון חורפי עם טוויסט מפתיע: חמין מקרוני עם אסאדו

חמין מקרוני עם אסאדו | צילום: אפיק גבאי
חמין מקרוני עם אסאדו | צילום: אפיק גבאי
לחץ נפשי, חרדה? זו הכתובת בשבילך

מצרכים:

  • 1 צנצנת רוטב ברילה בזיליקום
  • 1 חבילת בוקטיני ברילה (ספגטי מס' 9)
  • 5 יחידות אסאדו חתוכות עם העצם
  • 7 שיני שום
  • 5 כפות שמן זית
  • 2 בצלים חתוכים לרבעים
  • כפית מלח
  • 200 גרם ערמונים
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כף גדושה פפריקה
  • מים לכיסוי הפסטה
  • 3 כפות טימין – רק העלים

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הבוקטיני ומסננים
  2. במחבת מניחים שמן זית, רבעי בצלים ואת האסאדו, מטגנים מכל הכיוונים עד שהבשר והבצלים משחימים ומניחים את המחבת בצד.
  3. מערבבים בקערה את הבוקטיני עם צנצנת הרוטב, השום, הפפריקה, המלח, הפלפל והטימין.
  4. בתבנית מלבנית משומנת – רצוי מרופדת נייר אפייה משומן, מניחים מעט מהבוקטיני, מניחים את חתיכות הבשר והבצלים על התבנית, מפזרים ערמונים ושופכים את שמן הבשר מעל.
  5. מכסים בשאר הבוקטיני.
  6. מכסים במים עד לכיסוי.
  7. עוטפים בנייר אפייה שמעליו נייר כסף.
  8. אופים בתנור בחום של 130 מעלות ללילה, או לכ- 7 שעות.

המתכון באדיבות ברילה

השארת תגובה