לרענן את הקיץ עם גספצ'ו אבוקדו מלפפון ונענע

יום האבוקדו הבינלאומי עם חברת "חקלאי גרנות" המגישה מתכון מקורי עם מלך הפירות: גספצ'ו אבוקדו מלפפון ונענע

גספאצו אבוקדו מלפפון ונענע של חקלאי גרנות | צילום: הדס ניצן
גספאצו אבוקדו מלפפון ונענע של חקלאי גרנות | צילום: הדס ניצן
כל מה שאתה זקוק לו באינטרנט

לרגל יום האבוקדו הבינלאומי, שמצוין מידי שנה ב-31 ליולי ולרגל הקיץ, מגישה חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים בהם מותג "אבוקדו גרנות", מתכון קייצי ומרענן במיוחד – גספצ'ו אבוקדו, מלפפון ונענע. המתכון קל הכנה, נפלא להגשה בארוחות חגיגיות ובבילוי מפנק.

מצרכים:

אבוקדו גרנות של חקלאי גרנות | צילום: מעין עופר
  • 1 אבוקדו קלוף וללא גלעין
  • 1/2 לימון סחוט למיץ
  • 1 מלפפון קלוף
  • 1 פרוסת לחם לבן ללא הקשה
  • 1 שום קטן
  • 6 עלי נענע קצוצים
  • 1/2 כוס מים קרים
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • קורט פלפל

אופן ההכנה:

1. טוחנים את האבוקדו והמלפפון בעזרת בלנדר ידני לכדי מחית. מוסיפים את הלחם והשום וטוחנים.
2. מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, מעט מלח ופלפל וטוחנים שוב.
3. מוסיפים את המים תוך כדי טחינה עד קבלת מהמרקם הרצוי.
4. מוזגים לכוסות רחבות ומגישים קר. ניתן לפזר סלט קצוץ קטן מעל ולהגיש לצד מקלות מלוחים או בייגלה.

השארת תגובה