טארטלטים אישיים של גרנולה ויוגורט

TEKA_טארט גרנולה ויוגרט _קרדיט צילום טקה סטודיו (1)
TEKA_טארט גרנולה ויוגרט _קרדיט צילום טקה סטודיו (1)
כל מה שאתה זקוק לו באינטרנט

טארטלטים אישיים של גרנולה ויוגורט

רכיבים ל 5-6 מנות

לטארטלטים

150 גרם שיבולת שועל

40 מ"ל שמן קוקוס מומס

40 גרם דבש

1 כפית תמצית וניל

1/2 כפית קינמון טחון

50 גרם פירות יער

למלית

2 יוגורט יווני

דובדבנים או פירות יער אדומים

הכנה

מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

קוצצים את פירות היער דק בסכין, מערבבים יחד עם כל מרכיבי הטארטלט עם הידיים לקבלת תערובת אחידה. שמים מעט תערובת בתבניות קאפקייקס, יוצרים צורת כוס בחלק הפנימי (קערה קטנה אליה ישפך היוגורט), ואופים 15-20 דקות או עד להזהבה.

מוציאים את הטארטלטים ומצננים לפני שליפה מתבניות הקאפקייקס, לאחר השליפה מלאים ביוגורט יווני ומקשטים בדובדבנים או בפירות יער אדומים.

מסננים את העיסה באמצעות מסננת, תוך הפעלת לחץ לקבלת עיסה מרוכזת.

לאחר סינון שוקלים את העיסה שהתקבלה ומשווים את משקלה בסוכר.

מבשלים את העיסה והסוכר בחום נמוך, תוך ערבוב נמרץ ללא הפסקה, על מנת למנוע הדבקות לתחתית הסיר.

מוזגים לקערה ומניחים לתערובת להתקרר לפני שמכניסים למקרר. לאחר צינון בחוץ, מכניסים לצינון במקרר למספר שעות עד שריבה מתמצקת.

ניתן להגיש לצד גבינת פטה וטוסט, או בליווי יוגורט.

השארת תגובה