מתכון נפלא לארוחה מזינה: מג'דרה אורז ועדשים

המותג מאסטר שף מציע מתכון בריא ומזין בשימוש בשימורים ומוצרי מזווה שיש לכולם בבית: מג'דרה אורז ועדשים

מג'דרה - צילום אפיק גבאי
מג'דרה - צילום אפיק גבאי
כל מה שאתה זקוק לו באינטרנט

בימים אלו בהם אנו נדרשים להמעיט ככל האפשר ביציאה מהבית, אנו נדרשים ליצירתיות בהכנת ארוחות ולשימוש במוצרים בסיסיים אם בקופסאות שימורים ואם במוצרי מזווה שיש בכל בית על מנת להכין ארוחות מזינות ובריאות.

חומרים ל-5 מנות:

  • 3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
  • 5 כפות שמן
  • 1 קופסה עדשים ירוקות מאסטר שף
  • 2 כוסות אורז בסמטי מאסטר שף
  • 3 כוסות מים רותחים
  • 1 כף שטוחה מלח
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית קינמון
  • ⅛ כפית פלפל אנגלי

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל במחבת רחבת קוטר עם 5 כפות שמן על להבה בינונית תוך כדי בחישה מדי פעם עד הזהבה. מצננים.
  2. מוסיפים לסיר קטן (2 ליטר) את העדשים ואת האורז, 1/3 מכמות הבצל המטוגן בתוספת כף משמן הטיגון שלו, מלח, קינמון ופלפל אנגלי.
  3. יוצקים כמות מים רותחים מביאים לרתיחה על להבה בינונית תוך כדי בחישה עדינה. מכסים ומבשלים 20 דקות על להבה נמוכה.
  4. מסירים מהכיריים, נותנים למג'דרה לעמוד קצת בסיר מכוסה ומצננים. בהגשה מוסיפים את יתרת הבצל המטוגן יחד עם כל שמן הטיגון שלו תוך כדי ערבוב קל בתנועות גדולות.

בתאבון!

 

השארת תגובה