רק בישראל: סופגניה מלוחה ב-45 ש"ח – ויש גם מתכון

קפה ביגה לראשונה משיקה סופגניות מרובעות ספיישל חנוכה צילום אנטולי מיכאלו (Custom)
קפה ביגה לראשונה משיקה סופגניות מרובעות ספיישל חנוכה צילום אנטולי מיכאלו (Custom)
כל מה שאתה זקוק לו באינטרנט

רשת קפה ביגה, המתמחה במאפים המיוצרים בעבודת יד קפדנית,  משיקה לראשונה לרגל חג חנוכה, סופגניות מרובעות מלוחות שיהיו מנות הספיישל שלה לכבוד חג האורות,  בנוסף מגוון רחב של סופגניות מתוקות האפויות בתנור עם מלויים וציפויים מפתיעים וכמובן גם סופגניות ללא גלוטן שניתן לקחת מארז להכנה בבית.

הסופגניות המרובעות יהיו בסניפים במהדורה מוגבלת רק בחג החנוכה !

סופגנייה מרובעת סלמון מעושן   – ביצה עלומה, בשילוב  קרם אבוקדו גרידת לימון, סופגנייה מרובעת סביח – פרוסות חציל, פרוסות תפו"א, פרוסות עגבניות, פטרוזיליה, ביצה קשה מלמעלה זיגוג טחינה ועמבה וסופגנייה מרובעת פטריות – מוקפצות עם תרד וגבינה מוצרלה מלמעלה זיגוג הולנדייז כמהין.

מחיר סופגנייה מלוחה: 39-45₪ ליחידה.

כמו כן, תציע רשת ביגה מגוון סופגניות עגולות מתוקות אפויות בתנור במגוון מילויים של, פיסטוק , וניל קרמל , שוקולד בציפוי פניני שוקולד , אייריש קרים וכמובן גם הריבה .  וסופגניות ללא גלוטן במילוי ריבה או שוקולד. וגם מתכון מושחת.

מחיר סופגנייה במילוי ריבה 7 ₪ , סופגנייה במילוי שוקולד או ריבת חלב ב 9 ₪ , סופגניות במילויים מיוחדים ב 12 ₪.

הסופגניות יוגשו  בכל 40 סניפי הרשת, במהלך כל ימי החג

מתכון לסופגניית פיסטוק ושוקולד

לבצק סופגניות:

500 גרם קמח לחם

180 מ"ל חלב

2 ביצים

25 גרם שמרים טריים

50 גרם סוכר

10 גרם מלח

50 גרם חמאה רכה

מעט גרידת לימון

אופן הכנה:

לשים את כל החומרים בקערת מיקסר ולערבל עד לקבלת לבצק חלק וגמיש. מחלקים לכדורים במשקל 50 גרם ומכדררים.

מסדרים על מגש משומן מכסים ומניחים לתפיחה כ40 דקות עד הכפלת הנפח ומעט יותר.

מחממים שמן עמוק ומטגנים ב- 160 מעלות כדקה וחצי מכל צד עד צבע זהוב, ומצננים על רשת.

למילוי פטיסייר וניל:

250 מ"ל חלב

2חלמונים מעורבבים עם 100 ג סוכר

30 גרם קורנפלור

אופן הכנה:

מניחים בסיר קטן את כל החומרים ובעזרת מטרפה על להבה נמוכה מבשלים את הקרם עד להסמכה תוך כדי ערבוב נמרץ כ3 דקות.

מורידים מהאש ומוסיפים 30 ג מחית פיסטוק איכותית(בחנויות המתמחות).

מערבבים ומקררים בשק זילוף עם צנטר משונן.

לגנאש שוקולד:

במיקרו ממיסים 200 גרם שוקולד מריר איכותי עם 100 מ"ל שמנת מתוקה ו15 גרם חמאה

בפולסים עד איחוד חומרים למרקם חלק.

להרכבה:

ממלאים את הסופגנייה במילוי פטיסייר פיסטוק

הופכים ומצפים בגנאש שוקולד שהוא חמים.

מניחים על המשטח ומסיימים בזילוף בצורת פרח

מקשטים במעט פיסטוק גרוס

השארת תגובה