ללא גלוטן: לטרין תמרים ואגוזים

רשת קפה ביגה חולקת מתכון לקינוח ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים

קפה ביגה לטרין תמרים ואגוזים צילום שטרסטוק
קפה ביגה לטרין תמרים ואגוזים צילום שטרסטוק

לטרין תמרים ואגוזים – כמות :60 עוגיות

מרכיבים:

200 גרם אגוזי מלך

200 גרם אגוזי לוז

125 גרם סוכר לבן

175 גרם סילאן תמרים

250 גרם תמרים לחים מגולענים

כפית קינמון טחון

65 ג שומשום קלוי

אופן ההכנה:

לקלות בתנור (בנפרד) שומשום, אגוזי מלך ואגוזי לוז-180 מעלות כ 10 דקות ולצנן.

לאחר מכן לחממם סיר קטן ולהביא לסף רתיחה סילאן וסוכר .

יש לקחת מיקסר עם וו גיטרה ולעבד לתערובת חלקה תמרים מגולענים וקינמון ולאחר מכן להוסיף לקערת המיקסר את נוזל הסוכר וקינמון ולעבד עד איחוד החומרים.

יש להוסיף את תערובת האגוזים הקלויים ולעבד עד איחוד חומרים.

בתום ההכנה יש לשפוך את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ולצנן במקרר.

לחתוך לפסים ולצפות בשומשום קלוי מכל הצדדים ולסיום לחתוך לריבועים.

לשמור בקרור. ולהגיש ..

השארת תגובה