מתפנקים: ביצת עין בכיס מטורטייה

ביצת עין בטורטייה. צילום נמרוד סונרס (2) (Custom)
ביצת עין בטורטייה. צילום נמרוד סונרס (2) (Custom)
עכשיו באשדוד: דירה החל מ-1.100.000 ש"ח

המותג מאסטר שף מציג מתכון פשוט ומיוחד לביצת עין בתוך טורטייה כפינוק לכל המשפחה.

מרכיבים ל-4 מנות:

  • 4 טורטיות גדולות של מאסטר שף
  • 1 כף שמן
  • 1/2 בצל חתוך לחצאי טבעות
  • 1/2 שיני שום
  • 1 חבילה עלי תרד
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 4 פרוסות גבינה צהובה
  • 4 יח' ביצת עין מטוגנת

הגשה:

בצל ירוק חתוך

כוסות קפה ומיץ תפוזים

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  3. מוסיפים את השום, התרד והתבלינים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהתרד מאבד מנפחו ומתרכך. מורידים מהמחבת לצלחת ושומרים בצד.
  4. באותה המחבת מחממים קלות את הטורטיות, כ-30 שניות כל אחת.
  5. מרכיבים את המנה: שמים את הטורטיות על גבי התבנית, מניחים במרכז של כל אחת מהן פרוסת גבינה, כף גדושה תרד ומעל בזהירות ביצת עין. סוגרים כל טורטייה למעטפה פתוחה. מהדקים את קצוות הטורטייה כדי שלא ייפתחו בזמן האפייה ומברישים אותן בשמן.
  6. אופים 5 דקות.
  7. מפזרים את הבצל הירוק ומגישים מיד.
השארת תגובה