מתכון: מקלות שניצל אפויים

מקלות שניצל אפויים. צילום נמרוד סונדרס (3)
מקלות שניצל אפויים. צילום נמרוד סונדרס (3)
עכשיו באשדוד: דירה החל מ-1.100.000 ש"ח

המותג מאסטר שף מציג מתכון של מקלות שניצל אפויים קריספים וטעימים. מנה מושלמת להגיש לילדים לארוחת הצהריים או כנשנוש בדרך לחוג. מה שבטוח זה ממכר.

מרכיבים ל-3-4 מנות:

1 חזה עוף שלם

4 ביצים

1 כוס קמח של מאסטר שף

2 כוסות פירורי לחם של מאסטר שף

1 כפית מלח

1 כפית אבקת שום

1 כפית פפריקה

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כפית אורגנו יבש (אופציונלי)

הגשה:

קטשופ

מיונז של מאסטר שף

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את חזה העוף לרצועות ארוכות, כמו שניצלונים.
  3. שוברים את הביצים לקערה רחבה וטורפים.
  4. מכינים קערה עם הקמח ועוד קערה עם פירורי הלחם.
  5. מוסיפים לקערת פירורי הלחם את כל התבלינים ומערבבים.
  6. טובלים כל רצועת עוף בקמח, לאחר מכל בביצה, ולבסוף בפירורי הלחם ומסדרים על גבי התבנית.
  7. אופים כ-20 דקות עד להזהבה יפה. הופכים לצד שני באמצע האפייה.
  8. מגישים מיד עם קטשופ.
השארת תגובה