מתכון: פינגר פוד טריליני בטעמים

חברת כרמית חולקת מתכון מפנק – פינגר פוד טרינילני צילום גלי איתן (2) (Custom)
חברת כרמית חולקת מתכון מפנק – פינגר פוד טרינילני צילום גלי איתן (2) (Custom)
עכשיו באשדוד: דירה החל מ-1.100.000 ש"ח

חברת כרמית חולקת מתכון מפנק – פינגר פוד טרליני.  המנה קלה להכנה, אלגנטית, מתאימה כארוחה קטנה והן כהצעה לאירוח קל ומהיר. המתכון מוצע במגוון אפשרויות וטעמים: טרליני עם קרם צ׳יז סלמון וצלפים, טרליני עם גבינה כחולה, חצילון קלוי ועגבניית שרי וטרליני עם פסטו, גבינת עזים, פלפל קלוי / סלק

מצרכים:

1 חבילת כעכים מלוחים טרליני (ניתן לבחור בטעם האהוב עליכם מהמגוון הקיים)

1 חבילת קרם צ׳יז או גבינת שמנת

100 גר' סלמון מעושן חתוך לרצועות דקות

צלפים

50 גר' גבינה כחולה פרוסה לפרוסות דקות וחתוכה לקוטר של הכעכים

חצילים קלויים ברצועות דקות

עגבניות שרי חצויות

ממרח פסטו

גבינת עזים

פלפל קלוי ברצועות דקות

אופן ההכנה:

  1. טרליני עם קרם צ׳יז, סלמון, צלפים:

מורחים מעט קרים צ׳יז על אחד מכעכי הטרליני, מניחים מעליו רצועת סלמון קטנה וצלף 1 – ניתן לחזק עם קיסם במרכז.

  1. טרליני עם גבינה כחולה, חצילון קלוי ועגבניית שרי:

מניחים פרוסת גבינה כחולה על אחד מכעכי הטרליני, רצועת חצילון קלוי וחצי עגבניית שרי על צדה השטוח. ניתן לחזק עם קיסם במרכז.

  1. טרליני עם פסטו, גבינת עזים, פלפל קלוי / סלק:

מורחים מעט פסטו על אחד מכעכי הטרליני, מעליו מניחים סקופ קטן של גבינת עזים באמצעות כפית ומעליה רצועת פלפל קלוי.

בתאבון

השארת תגובה