רשת אגאדיר משיקה ספיישלים לתשעת הימים 

ב"תשעת הימים", ימי האבל על חורבן בית המקדש, אנו נמנעים מאכילת בשר ומחפשים את התחליפים הטעימים והמזינים • מצאנו את המקום שהפתיע אותנו במנות דגים מיוחדות וטעימות

אגאדיר, פילה לברק בציפוי פריך | צילום: איתן וכסמן
אגאדיר, פילה לברק בציפוי פריך | צילום: איתן וכסמן
עכשיו באשדוד: דירה החל מ-1.100.000 ש"ח

אגאדיר, רשת מסעדות ההמבורגר האיכותית בישראל, שזכתה בתואר "אחד מ-10 ההמבורגרים הטובים בעולם", על ידי "ביזנס אינסיידר", מזמינה את הקהל שומר המסורת ליהנות ולהתפנק ממנות ספיישל שהורכבו במיוחד לתקופת תשעת הימים.

  • 120 גר' של פילה לברק, צרוב במחבת עם שמן זית, מלח ופלפל גס, פטרוזיליה, שעועית ירוקה, בצל לבן וירוק, שרי ושום מוקפצים/ 69 ₪
  • 120 גרם של פילה לברק בציפוי פריך מוגש בלחמניית המבורגר עם רוטב טרטר על בסיס מיונז, מלפפונים חמוצים ובצל סגול מוגש עם עגבנייה, מלפפון חמוץ, בצל ירוק ולימון בצד/ 64 ₪

רשת אגאדיר התחילה את דרכה בשנת 1997, על ידי איש העסקים איתן טרבלוס. ה-d.n.a הקולינרי של המסעדות ברשת, מבוסס על שמירה קפדנית על איכות לכל אורך שרשרת הייצור: בכל בוקר מגיע למסעדה 100 אחוז בשר בקר משובח וטרי, אותו טוחנים במקום. הירקות מגיעים טריים יום יום היישר מהשווקים. שף הרשת רוברט קלוגר, אמון על שמירת האיכות המעולה של המנות ופיתוח שילובים קולינריים חדשים.

  • אגאדיר ב.ס.ר 4 , מצדה 7 , בני ברק
  • אגאדיר שדרות יצחק רבין 10 , סינימה סיטי בירושלים
  • טלפון *5690
  • כשרות: הרב מחפוד שליט"א
אגאדיר, פילה לברק צרוב במחבת | צילום: איתן וכסמן
השארת תגובה