המבורגר פרווה: כמו הבשרי רק יותר בריא וטעים

לרגל יום ההמבורגר הבינלאומי רשת בתי הקפה גרג מציעה מתכון פורטבלו המבורגר

קפה גרג מנת המבורגרג | צלם: אסף לוי
קפה גרג מנת המבורגרג | צלם: אסף לוי
עכשיו באשדוד: דירה החל מ-1.100.000 ש"ח

כך מכינים המבורגר בבית ומרגישים במסעדה: לקראת יום ההמבורגר הבינלאומי המתקיים ב- 28.5.19. רשת קפה גרג חולקת מתכון 'המבורגרג' – פורטבלו.

מרכיבים:

  • 1 פטריית פורטבלו בקוטר 10 ס"מ ללא הרגל
  • 1/2 כוס קמח חומוס
  • 1/2 כוס מים
  • לחמניית המבורגר
  • 1 כף מיונז
  • 1/2 כף קטשופ
  • 1/2 כפית חרדל
  • רוטב טריאקי
  • 1 עלה חסה ערבית
  • 2 פרוסות עגבנייה
  • 2 טבעות בצל
  • מלפפון חמוץ
  • שמן לטיגון עמוק

אופן הכנה:

  1. נערבב את קמח החומוס וכוס המים בתערובת הומוגנית בסמיכות של בלילת פנקייק, בינתיים בסיר נפרד, נחמם שמן לטיגון עמוק בסיר או מחבת מתאימה.
  2. את הפטרייה נטבול בבלילת החומוס ונטגן כדקה מכל צד. נוציא אותה מהשמן ונעביר לתבנית תנור שתחתית הפטרייה פוגשת את תבנית האפייה ונמשוך את הפטרייה ברוטב טריאקי בנדיבות נכניס לאפיה של 180 מעלות כ – 3 דקות.
  3. יש לערבב את המיונז, הקטשופ והחרדל ונמרח אותם על תחתית לחמנית ההמבורגר. נניח את הפטריה על הלחמנייה המרוחה, נוסיף מעל את העגבנייה, הבצל והחסה נסגור את מכסה לחמנית ההמבורגר. רצוי להגיש עם צ'יפס.
השארת תגובה