מתכון טעים וקל: טריפל שוקולד בלגי ■ קרם וגנאש

מתכון קל להכנה אבל טעים יותר מידי

טריפל שוקולד בלגי | צילום: דניאל לילה
טריפל שוקולד בלגי | צילום: דניאל לילה
עכשיו באשדוד: דירה החל מ-1.100.000 ש"ח

טריפל שוקולד בלגי באדיבות הקונדיטור עדן אלקובי ל'אסם' //  זמן הכנה: כ-20 דקות

8 כוסות בנפח 150 מ"ל

חומרים:

  • שקית פודינג בטעם שוקולד בלגי
  • שקית פירורי פתי בר שוקו
  • 100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 כוס חלב (200 מ"ל)

אופן ההכנה:

  1. מכינים את גנאש השוקולד: ממיסים 1/2 מיכל שמנת עם שוקולד מריר במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עד להמסה מלאה.
  2. מכינים את קרם השוקולד הבלגי: במיקסר במהירות בינונית מקציפים את שאר השמנת, החלב והפודינג במשך כדקה וחצי עד לאיחוד. מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה השקית.
  3. מרכיבים את הקינוח: בכל כוס מזלפים שכבה מקרם השוקולד הבלגי בעובי של כ 1.5 ס"מ. מעל שמים כפית גדושה של פירורי פתי בר ומנערים קלות. מעל שכבת הפירורים שמים 2 כפיות מגנאש השוקולד. חוזרים על הפעולה שוב ליצירת קינוח בעל 6 שכבות סה"כ.
  4. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות. מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה.

השארת תגובה