הצעת הגשה: חומוס עם גרגרי חומוס רכים ואנטיפסטי ברוטב טחינה

עכשיו באשדוד: דירה החל מ-1.100.000 ש"ח

גרגירי חומוס חמים כתוספת לחומוס:
משרים כוס חומוס במים למשך הלילה. מסננים ומבשלים שעה. מוסיפים 1/2 כפית סודה לשתייה ומבשלים עד ריכוך. מסננים, מתבלים במלח ופלפל.

את הצלחת מצלחתים עם חומוס:
מעבירים את החומוס לקערה ומערבים עם כף כדי "לפתח את החומוס" שיהיה לו מרקם נימוח יותר ומצלחתים בצלחת. מוסיפים מעל את הגרגרים החמים.

אנטיפסטי ברוטב טחינה
חותכים 2 קישואים, בטטה אחת, חציל אחד ובצל אחד לרצועות עבות. מערבבים בקערה עם 2 כפות שמן זית, מלח גס ופלפל גרוס. אופים בתנור מחומם ל-200 מעלות עד שהירקות כמעט רכים. מזלפים מעל סלט טחינה ואופים עוד 5 דקות.

מתכון של אנטיפסטי איטלקי מפורסם בפרשנות ים תיכונית עם תוספת טחינה מפנקת. מכינים בקלי קלות, מגישים לאורחים וקוצרים מחמאות.

השארת תגובה