ניקוי והכשרה מדוקדקת במפעל הייצור של 'הוד לבן'

היערכות רבה לקראת חג הפסח בקווי היצור של 'הוד לבן' בראשות הגר"א רובין שליט"א • במשך חודשים רבים עסקו במלאכת איתור חומרי גלם חלופיים הכשרים לפסח עפ"י כללי ההידור המחמירים ביותר • בכל תהליך הייצור לפסח היה הגר"א רובין שליט"א מעורב באופן אישי לפרטי פרטים ונכח במפעל זמן רב

עכשיו באשדוד: דירה החל מ-1.100.000 ש"ח

בחג הפסח בו משתדלים להקפיד ולהדר ככל האפשר בכשרות המזון נדרשת החמרה מיוחדת גם בייצור המזון הקנוי. בכדי להגיע לייצור מוצרים כשרים לפסח בתכלית ההידור נדרשות הכנות רבות ומורכבות: צוות הכשרות של בד"צ מהדרין, ובראשם הגר"א רובין, דנו בסוגיות ההלכתיות הנדרשות לצורך ייצור זה, ועסקו בניקוי והכשרה מדוקדקת של כל קווי הייצור והמכונות במפעל הייצור של מוצרי 'הוד לבן'. במשך חודשים רבים גם עסקו במלאכת איתור חומרי הגלם החלופיים הכשרים לפסח עפ"י כללי ההידור המחמירים ביותר. מאחר ובימות השנה מכילים המוצרים רכיבי קטניות או חמץ, נדרש אתגר מיוחד לייצר מוצרים בטעם משובח וללא רכיבים אלו. טכנולוגי המזון הבכירים של החברה נרתמו למלאכה וסייעו במציאת המתכונים המדויקים שגם ישמרו על טעמם המשובח של המוצרים ועל איכותם, וגם יעמדו בדרישות הכשרות המחמירות עד לקבלת תוצאה של מוצרים באותו טעם אהוב ומשובח כמו בכל השנה, לצד הידור הכשרות לפסח. כולל תשומת לב מדויקת לעניין התבלינים בכדי שלא יהיה כל חשש קטניות.

במקביל, עברו כל העובדים הדרכה כדי לוודא שתהליך הייצור ייעשה עם כל ההקפדות ו'עוף טוב', החברה שתחתיה מיוצרים מוצרי המותג 'הוד לבן' תוכל להבטיח לצרכנים שלה את המוצרים הטובים ביותר בכשרות המחמירה ביותר.

חשוב לציין כי בכל תהליך הייצור לפסח היה הגר"א רובין שליט"א מעורב באופן אישי לפרטי פרטים ונכח במפעל רבות לצורך כך.

מוצרי הוד לבן הכשרים לפסח למהדרין הינם פסטרמות העשויות מנתחים שלמים של הודו משובח, ללא תוספת מונוסודיום גלוטומט, ללא שומן טראנס, ללא צבעי מאכל וללא גלוטן. בין המוצרים לפסח יוצרו פסטרמות במבחר טעמים: מארז זוגי של פסטרמה + סלמי, פסטרמה ברביקיו, פסטרמה מקסיקנית, פסטרמה בדבש טהור, פסטרמה מעושנת, פסטרמה הודו על גחלים, פסטרמה הודו בעישון עדין ונקניקיות, כולם כשרים לפסח למהדרין בהשגחת בד"צ מהדרין בראשות הגר"א רובין, ללא חשש שרויה וללא קטניות.

השארת תגובה