
חג הפורים מתאפיין בשמחה עד דלא ידע. מצווה לעשות את יום הפורים משתה ושמחה – ואמרו חכמים שצריך האדם להשתכר עד שלא יבדיל בין ארור המן לברוך מרדכי. הדעות על שתיית אלכוהול בפורים שונות, ורבני קהילות מנהיגים במקומם כיצד יש לעשות זאת. גם כאשר משתמשים באלכוהול, צריכים לדעת לעשות זאת במינונים הנכונים ולהשתמש במוצרים האיכותיים ביותר.
פינק&ביטר של Schweppes משלב את המתיקות והחמיצות של הלימונדה הוורודה עם הטעם הייחודי של ביטר למון, ויחד הם נותנים שילוב מצוין לערבוב עם אלכוהול ליצירת קוקטיילים מקצועיים אפילו בבית, תזמון מושלם לנסות בחג הפורים. לשם כך מעניקה לכם שוופס, מתכוני קוקטיילים מקצועיים שיעשו לכם את הפורים הרבה יותר שמח וטעים.
Smokey pink
- 20 מ"ל פרנה ברנקה
- 30 מ"ל בלאק גראוס
- 10 מ"ל מי סוכר
- שוופס פינק&ביטר
הכנה: - בנייה בכוס לואו.
- ערבוב בסגירה בשוופס פינק&ביטר.
- קישוט: נענע ואבקת סוכר מעליה.

PINK COCKTAIL
- 60 מ"ל וודקה
- שוופס פינק&ביטר
הכנה: - מלאו כוס גבוהה עם קרח, הוסיפו את הוודקה, סגירה בשוופס פינק&ביטר עד למילוי הכוס.
- קשטו בלימון ופירות יער.
Apple fizz

- 30 מ"ל ג'ין
- 15 מ"ל ליקר תפוחים
- 10 מ"ל לימון טרי
- כוס קופ
- שוופס פינק&ביטר
הכנה: - שקשור המרכיבים בשייקר וסינון כפול לכוס קופ מקוררת.
- קישוט: מניפת תפוח ירוק