לכבוד ט"ו בשבט: קינוח תפוחים עם עוגיות גרנולה

כל מה שאתה זקוק לו באינטרנט

קינוח תפוחים מפנק עם עוגיות גרנולה (8-10 מנות)

רכיבים:

  • 10 עוגיות גרנולה של מן מפוררות לפירורים קטנים
  • 6 תפוחי גרנד קלופים חתוכים לקוביות
  • 50 גר׳ שמן קוקוס
  • ½ כוס צימוקים / חמוציות
  • 3/4 כפית קינמון
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 קצפת צמחית
  • 4 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה:

  1. מפוררים את העוגיות עד לקבל מרקם פירורי
  2. במחבת ממיסים את שמן הקוקוס, הסוכר והקינמון, מוסיפים גם את התפוחים והצימוקים ומבשלים יחד בין 5 ל-10 דקות.
  3. מעבירים את התפוחים תבניות אישיות ואופים בין 20ל-30 דקות עד שמזהיב
  4. מכניסים למקרר לכשעה
  5. בינתיים מקציפים את הקצפת הצמחית, מוסיפים את הפודינג ומקציפים עד להתייצבות

מרכיבים את המנה:

1. מפזרים בכוסית פירורי עוגיות
2. מזלפים מעל קצפת עד 2/3 מהכוס
3. מוסיפים שכבת תפוחים
4. ומפזרים פירורי עוגיות נוספים לקישוט.

בתאבון!

באדיבות: מן

השארת תגובה