מתכון חורפי וקל להכנה: פרנץ' טוסט

מסעדת נאמן סניף מלחה, אחרי שביקרתי שם אחר הצהריים סגרירי לפגישה משפחתית, הרגשתי כאילו הגעתי למסעדה שכולה אור ובית, וחום משפחתי

עכשיו באשדוד: דירה החל מ-1.100.000 ש"ח

ההרגשה הטובה היתה בעיקר בזכות ריקי נאמן שמנהלת את המקום ביד רמה, איך היא מכירה כל לקוחה, ומתייחסת לכל בקשה, ומפנקת, והמנות שיצאו בזו אחר זו נראות אחת יותר טובה מהשניה.

לפעמים מכירים את הרגע הזה שאתם רוצים משהו מתוק, ודי עם הדיאטה, או לפחות המחשבה עליה.

אז הרשיתי לעצמי להתפנק אחרי מרק הירקות העסיסי והמצוין, (אז עוד חשבתי שאשאר נאמנה לתפריט בריאותי) ללחם מתוק כזה, ולצד הריבה והשמנת הקציפתית, ידעתי שהחורף הזה שווה את הכל.

הנה מתכון, תרשו לעצמיכם לפחות פעם אחת החורף הזה:

פרנץ' טוסט שכולו טעם

  • חלה או לחם בריוש
  • ביצה
  • 1/4 כוס חלב
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה
  • תמצית וניל
  • קורט קינמון

לטיגון:

  • חמאה

אופן ההכנה:

  1. טורפים היטב את הביצה ומוסיפים את החלב, השמנת המתוקה ותמצית הוניל
  2. טובלים את הלחם מכל צד ומטגנים בחמאה עד להזהבה
  3. תאכלו מיד, תוסיפו ריבה עסיסית, שמנת, או כל דבר אחר שמתחשק לכם
השארת תגובה