מצרכים:
- 4 גזרים
- 2 בטטות (אפשר אחת מהן להחליף בדלעת)
- 1 בצל
- 2 שיני שום
- גבעול בצל ירוק
- שורש כורכום מגורד- כסנטימטר
- ג'ינגר- כ-4 סנטימטר
הוראות הכנה:
- מאדים את הבצל עם מעט שמן זית או שמן קוקוס
- חותכים את הירקות הכתומים השום והג'ינג'ר ומוסיפים לסיר.
- מכסים את הירקות במים חמים ונותנים להם להתרכך כ-40 דקות.
- כשהם מוכנים, מגרדים את שורש הכורכום לסיר, מתבלים במלח ופלפל שחור וטוחנים.
- מומלץ להוסיף גבעול קטן של בצל ירוק קצוץ לפני הגשה.
בתיאבון ולבריאות!