מרק כתום לחיזוק הגוף: טעים, מחמם ופשוט להכנה

הקרירות אט אט מגיעה ומה יותר כיף מארוחת ערב של מרק חם, טעים ופשוט להכנה? • מלבד הפינוק המחמם, המרק יכול לכלול רכיבים בעלי סגולות לחיזוק הגוף בפני מחלות החורף ביניהם: שום, בצל, ג'ינג'ר, כורכום וירקות כתומים העשירים בבטא קרוטן • טל צייזלר, נטורופתית בכללית רפואה משלימה קריית מלאכי דאגה לנו למרק המושלם הבא

בחורף רק מרק | צילום: יח"צ
בחורף רק מרק | צילום: יח"צ

מצרכים:

  • 4 גזרים
  • 2 בטטות (אפשר אחת מהן להחליף בדלעת)
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום
  • גבעול בצל ירוק
  • שורש כורכום מגורד- כסנטימטר
  • ג'ינגר- כ-4 סנטימטר

הוראות הכנה:

  1. מאדים את הבצל עם מעט שמן זית או שמן קוקוס
  2. חותכים את הירקות הכתומים השום והג'ינג'ר ומוסיפים לסיר.
  3. מכסים את הירקות במים חמים ונותנים להם להתרכך כ-40 דקות.
  4. כשהם מוכנים, מגרדים את שורש הכורכום לסיר, מתבלים במלח ופלפל שחור וטוחנים.
  5. מומלץ להוסיף גבעול קטן של בצל ירוק קצוץ לפני הגשה.

בתיאבון ולבריאות!

השארת תגובה