תחרות מתכוני המרק מחממת לנו את המטבח

לאחר שהגיעו עשרות מתכונים משובחים מהמטבח הביתי שלכם, בחרנו מתכונים של מרקים שאהבנו ♦ תודה לכל השולחים והשולחות, כיף לגלות שהמרק הוא חלק בלתי נפרד מהחורף הישראלי

כל מה שאתה זקוק לו באינטרנט

התחרות תופסת תאוצה ואנחנו נהנים, תמשיכו לשלוח לנו את המתכונים הסודיים ממגירת הסבתא, או מהמגירה הפרטית שלכם. כאמור התחרות תגיע לשלב הגמר בעוד שבוע מהיום. תשלחו את המתכונים עם תמונה וכתובת ואפשר תמיד גם סיפור אישי למייל: hila@kav-itonut.co.il

הזוכים המאושרים יזכו בתלושי שי ברשת סולתם

והנה תזכורת למבצע החם של סולתם רוצו ותתחדשו עם הסירים בהם יתבשלו התבשילים של החורף: החורף בפתח, ימי הסתיו הקרירים כבר כאן, קצב חיפוש המתכונים למרקים עולה שלב. במיוחד לכבוד החורף ולחודש הקרוב, רשת סולתם מציגה מבצע חגיגי ומיוחד בחנויות הרשת הפזורות ברחבי הארץ – במסגרת המבצע, בכל קניה ב-200 שקלים תשלמו רק 100 ובסולתם החגיגה כפולה ומכופלת עם האפשרות לכפל מבצעים! (עד לתאריך ה-27.11 י"ט בכסלו)

במחלקת כלי הבישול, תמצאו את כל הסירים שיהפכו את המרק שלכם לסיפור הצלחה בריא, טעים וריחני. לדוגמא, הסירים מסדרת מינרל סטון מיוצרים מאלומיניום טהור בתהליך יציקה רב שכבתי עם חלוקת חום שווה ויעילה – לבישול מיטבי וחסכון בזמן ואנרגיה

הסירים בטוחים לשימוש עם ציפוי Pflon Marble רב שכבתי, מונע הידבקות, ללא PFOA, קדמיום, או עופרת מסייעים לשמירה על הבריאות ומתאימים לכל סוגי הכיריים: גז, חשמל, קרמי, הלוגן ואינדוקציה.

בנוסף, בסולתם מבחר רחב של סירי מרק וסירים לכל מטרה מסדרות האיכות כדוגמת קינגסטון ומגמה בלאק.

רשת סולתם מתמחה בייצור ושיווק כלי מטבח, ומעטרת את בתי ישראל למעלה מ- 65 שנה: בכלי מטבח ובכלי שולחן והגשה, תוך הקפדה על שימוש בחומרים האיכותיים ביותר. סולתם מובילה בתחום החדשנות עם יצירתיות ונועזות עיצובית, מתוך הבנת השינויים במטבח, בתרבות הבישול ובהרגלי האכילה. כמותג מוביל בעל שם עולמי, רשת סולתם מתחדשת ומרחיבה את מגוון מוצריה תוך הקפדה על עיצוב נקי ואלגנטי ואיכות בלתי מתפשרת.

קבלו את המתכונים שהגיעו לתחרות:

מרק בשר חורפי

מתכון שהגיע מאת מיכל שיף מירושלים שמספרת שבכל ליל שבת, הריח של המרק הזה גורם לנו למהר בשירת אשת חיל, אנחנו רק מחכים שאמא תמזוג את המרק הכי טעים שלה. כדאי לכם לנסות בבית.
רכיבים:
  • קילו בשר חתוך לקוביות גדולות
  • 3 בצלים גדולים
  • 3 תפוחי אדמה
  • 5 שיני שום
  • 4 גזרים גדולים
  • 2 בטטות
  • 1 ראש סלרי
  • שקית פטרוזיליה
  • שקית שמיר
  • כרוב חתוך
  • אבקת מרק עוף
  • תבלינים לפי הטעים
אופן ההכנה:
לטגן בצל עם עגבניה אחת וקוביות בשר בטיגון קל.
מוסיפים מים תבלינים, ירקות, מבשלים על אש קטנה מספר שעות, ומגישים עם שקדי מרק או אטריות

מרק כתום

מתכון ששייך למשפחת שנדורפי, שלחה אותו חנה שנדורפי, מביתר עלית.

זה המרק הכתום הכי מטורף שרץ אצלנו בבית, מי שהמציאה אותו, היא אחותי הצעירה, ואני שמחה לשלוח אותו לתחרות

רכיבים והכנה:

  • בטטה
  • 3 גזרים
  • בצל
  • עדשים כתומות
  • להרתיח עד שמתרכך
  • להוסיף כוסברה וקצת מלח

מומלץ מאד!!

תגובה אחת
  1. סולתם להשיג אצל שמחי ובניו

השארת תגובה