באווירת חגי תשרי: רימון – נענע

מתכון להכנת שייק באווירת חגי תשרי: רימון – נענע

רימון ונענע
רימון ונענע
כל מה שאתה זקוק לו באינטרנט

ראש השנה וחגי תשרי מספקים הזדמנות מעולה ליהנות מכל הטוב שיש לרימון להציע. לגרגרי הרימון יש טעם מתוק חמוץ ייחודי אך יחד עם זאת יש להם ערכים תזונתיים רבים. חברת התזונה הבינלאומית הרבלייף, המעודדת ומקדמת אורח חיים בריא ופעיל, מציעה לכבוד חגי תשרי,  מתכון  מהיר וקל להכנת שייק רימון – נענע.

השייק, על בסיס אבקה להכנת משקה מחלבון סויה בתוספת ויטמינים ומינרלים, יכול להוות תחליף טעים, מגוון ומאוזן לארוחה שלמה המכילה את כל רכיבי המזון, להם הגוף זקוק.

אכילה מאוזנת חשובה תמיד, אך בתקופה שבין חג לחג היא מקבלת חשיבה רבה אף יותר. ארוחות החג הגדולות המציעות שפע של אוכל מוציאות אותנו הרבה פעמים מאיזון ומכבידות על הגוף ועל המצפון. לכן חשוב מאוד שבין החגים נקפיד לאכול בצורה מאוזנת ומבוקרת. כוס של שייק חלבון מציעה פתרון טעים ומהיר לארוחה קלילה ומאוזנת.

להכנת שייק רימון נענע:

200 מ"ל חלב דל שומן 1%

100 מ"ל מיץ רימונים

2 כפות (26 גר') תערובת אבקה להכנת משקה בטעם שוקולד

4 עלי נענע טריים

אופן שימוש:

מניחים את כל החומרים בבלנדר ומערבלים היטב.

למרקם של אייס שייק אפשר להוסיף קוביות קרח ולערבל עד לריסוק מלא.

מידע תזונתי:

קלוריות 236
חלבונים 14 גרם
פחמימות 33 גרם
שומנים 5 גרם

 

חג שמח ובריא

השארת תגובה