המתכון של ריקי: להרכיב, לאכול וליהנות

שבועות מאחורינו, קלוריות לפנינו, השבוע נשתדל להמעיט באכילת מאכלים עתירי שומן, זה הזמן לסלטים ומסתבר שעולם הסלטים רחב ונהדר ואפילו משביע

ריקי מרשת "נאמן", מנדבת מתכון המתאים גם לחודשי הקיץ החמים, לאירוח, ובכלל סלט טרי ורענן מתאים לכל מזג אוויר, במיוחד אם קל להכין אותו.

סלט ריקי

חומרים להכנה:

  • חופן גפרורי גזר
  • חופן גפרורי סלק
  • חופן גפרורי תפוחי עץ
  • עלי חסה
  • עלי אנדיב
  • 1 בצל סגול
  • שמן זית
  • לימון
  • טחינה גולמית
  • קוביות גבינת פטה 5 אחוז מטוגנות קלות.
  • אגוזי מלך
  • חמוציות

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים, מתבלים בשמן זית ולימון, יוצקים בנדיבות טחינה גולמית, ומפזרים אגוזי מלך וחמוציות.

השארת תגובה