לחג השבעות מתכון לגלילות חציל ממולאות בגבינת עיזים

רשת קפה גרג מציעה מתכון גלילות חציל ממולאות גבינת עיזים, להכנה כתוספת לארוחה או אירוח. המתכון קל להכנה בבית. באדיבות אלעד אמסלם, השף הראשי של רשת גרג.

קפה גרג- מתכון להכנת גלילת חצילים. צילום-קונספטיק.jpg 2 (1)
קפה גרג- מתכון להכנת גלילת חצילים. צילום-קונספטיק.jpg 2 (1)
הצטרפו עכשיו – וקבלו את העיתון היומי לתיבת המייל שלכם

גלילות חציל ממולאות גבינת עיזים:

מרכיבים ל- 12יחידות:

2 חצילים
גבינת עיזים
2 קופסאות של עגבניות מרוסקות
4 שיני שום פרוסות
חופן עלי בזיליקום טריים
1 בצל
שקית של פתיתי מוצרלה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
וקורט סוכר לפי הטעם

אופן הכנה:

1.פורסים את החציל לפרוסות בעובי של 1 סמ'
2.מושחים את הפרוסות בשמן זית, מפזרים מלח גס ומכניסים לתנור עד להשחמה
3.במחבת מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים את פרוסות השום, עגבניות מרוסקות, מעט מלח, פלפל שחור וסוכר לפי הטעם.
4.מוסיפים את עלי הבזיליקום, ונותנים לרוטב להתבשל מס' דקות.
5.לוקחים את פרוסות החצילים, ממלאים כל פרוסה ב50 גר' גבינת עיזים ומגלגלים.
6.שופכים לתבנית הגשה את רוטב העגבניות, מסדרים מעל את גלילות החצילים ומפזרים את פתיתי המוצרלה
7.מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 כ- 10 דק
8.מפזרים מעל עלי בזיליקום טרי

השארת תגובה