טיפים: כיצד מכינים את הפסטה המושלמת?

עולם הפסטה הוא עולם בפני עצמו, יש בשוק כיום מגוון רחב של אופציות • מה כדאי ומה מומלץ להכנת הפסטה המושלמת?

כל מה שאתה זקוק לו באינטרנט

השאלה אם החלטתם על הבישול המסורתי, המוכר והזריז או שאתם בעניין של מכונות משוכללות עם אופציית הבצק הביתי והטרי.

אז איזה סיר מומלץ לקנות? זה עם הפטנט של המסננת המתהפכת? או הסיר עם המסננת שנשלפת? ואולי את הסיר שאפשר להכניס את אליו את המקרוני ישר מבלי לחתוך אותו לשניים?

מיטל מנהלת השיווק של רשת סולתם עושה לנו סדר ושמחה להעניק לכן מספר טיפים לבישול נכון של פסטה:

  • בחרו בסיר גדול ועמוק הפסטה זקוקה למרחב של מים כדי להתבשל כמו שצריך.
  • הרתיחו את המים והרבה – הפסטה כאמור זקוקה למים מלאו את הסיר עד לגובה של שלושת רבעי הסיר. הוסיפי מלח והרתיחו.
  • אל תשטפו את הפסטה – ישנה שיטה אצל חלק מהשפים שטוענים כי העמילן שנשאר על הפסטה לאחר הבישול מסייע לרוטב להידבק טוב יותר. סננו אותה היטב.

    סיר פסטה סולתם
  • אל תוסיפו שמן למי הבישול שכן הפסטה תהפוך לשמנונית יותר והרוטב לא ידבק באופן אחיד.
  • ישנם עשרות אם לא מאות סוגי פסטה, אל תערבבו שני סוגים בזמן הבישול שכן לכל פסטה זמן בישול אחר וכדאי לדייק.
  • נסו לא לבשל את הפסטה יתר על המידה- היצמדו להוראות של האריזה. אפשר אפילו להוריד שתי דקות מהזמן המומלץ באם אתם מתכננים רוטב חם.
  • החלטתן ללכת על אופציית המכונה? הכינו בצק פסטה מקמח דורום משובח ולושו אותו עם שורש כף היד. רדדו אותו היטב (לפחות 3 פעמים) כדי לקבל בצק אלסטי וגמיש ופסטה טריה ומושלמת.
תגובה אחת
  1. ניתן לרכוש את סיר הפסטה של סולתם אצל שמחי ובניו בתל אביב וראשל"צ ובאתר.

השארת תגובה