על האש? המבורגר בטבעות בצל

לרגל חגיגות 70 שנה למדינת ישראל, המותג מאסטר שף מציע מתכון להכנת המבורגר עם שתי המנות הכי אהובות על הישראליים: טבעות בצל והמבורגר. המתכון מתאים להכנה משפחתית

טבעות בצל ממולאות בהמבורגר צילום מאסטר שף
טבעות בצל ממולאות בהמבורגר צילום מאסטר שף

מצרכים להכנת המתכון:

חומרים ל-6 מנות:

3 בצלים גדולים

למלית:

500 גרם בקר טחון

2 כפות שבבי בצל מטוגן מאסטר שף

2 כפות פירורי לחם גריסיני מאסטר שף

1 ביצה טרופה

1 כפית חרדל דיז׳ון גרגרים מאסטר שף

מלח ופלפל

לציפוי:

1 כוס תערובת ציפוי נאגטס מאסטר שף

3/4 כוס מים

מלח

הוראות ההכנה:

  1. מקלפים את הבצלים ופורסים בעובי ס״מ-ס״מ וחצי. מרוקנים את החלק הפנימי של הבצל כדי לפנות מקום לקציצה.
  2. מערבבים בקר טחון עם שבבי בצל מטוגן, פירורי לחם, ביצה, חרדל, מלח ופלפל. מחלקים ל-6 בורגרים.
  3. ממלאים את טבעות הבצל בקציצת בקר ומניחים בתבנית. מקררים למשך שעה.
  4. מחממים שמן לטיגון עמוק.
  5. מכינים את תערובת הנאגטס: מערבבים בקערה תערובת לציפוי נאגטס עם מים ומלח עד לקבלת מרקם חלק.
  6. טובלים את טבעות הבצל הממולאות בתערובת נאגטס ומטגנים 3-5 דקות או עד להזהבה יפה.

בתאבון!

השארת תגובה