מתכון לימי החורף: תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות

מנה חמה: המותג מאסטר שף מציע לימים הקרים מתכון להכנת קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין • מנה מושלמת ומומלצת לאירוח בחורף

תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות
תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות
עכשיו באשדוד: דירה החל מ-1.100.000 ש"ח

מצרכים:

  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • חצי קילו בשר כתף או שריר חתוך לקוביות בינוניות
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות
  • כף טימין טרי רק העלים
  • 2 גזרים קלופים חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ
  • 3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות גדולות
  • 1 קופסא של שעועית לבנה
  • 1 קופסא של גרגירי חומוס
  • 200 גרם ערמונים קלופים
  • תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה
  • חצי כוס יין אדום
  • מים לכיסוי

אופן ההכנה:

  1. בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.
  2. מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.
  3. מוסיפים 3 כפות טריאקי קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א וכוס מים ויין.
  4. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.
  5. מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.
השארת תגובה