מצרכים:
- 4 כפות שמן זית
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- חצי קילו בשר כתף או שריר חתוך לקוביות בינוניות
- 3 כפות רוטב טריאקי
- 1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות
- כף טימין טרי רק העלים
- 2 גזרים קלופים חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ
- 3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות גדולות
- 1 קופסא של שעועית לבנה
- 1 קופסא של גרגירי חומוס
- 200 גרם ערמונים קלופים
- תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה
- חצי כוס יין אדום
- מים לכיסוי
אופן ההכנה:
- בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.
- מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.
- מוסיפים 3 כפות טריאקי קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א וכוס מים ויין.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.
- מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.