
המומחים של רשת סולתם עם הטיפים לעונת החגים:
1. טגני כמויות של בצל חלקי לקופסאות והקפיאי.
2. אם יש לך את הפלאסיר שלקי את הבשר, הקפיאי, ובערב החג תכיני את הרוטב
3. קטניות- השרי, בשלי והקפיאי בקופסאות
4. סלטים: חציל – נקי אותו, צלי אותו, טחני אותו והקפיאי בקופסאות. בערב החג, להפשיר, לערבב עם מיונז, מיץ לימון, שום ותבלינים.
5. הכיני תערובת של קציצות סלמון עם ירקות בערב החג ובחג עצמו לטגן ולהגיש.
6. רוצים מרק פרווה במרקם קרמי, מבלי להוסיף חלב או שמנת מתוקה?

קרם קשיו יעשה את העבודה, זה טעים וקל להכנה: משרים כוס אגוזי קשיו במים למספר שעות, טוחנים בבלנדר עם חצי כוס מים ותבלינים עד לקבלת תערובת חלקה. התוצאה דומה לשמנת מתוקה.
הכנות טעימות וחג שמח
ברשת סולתם רדד מחכים לכם עם הסירים וכלי החג, תמצאו שם מתנות לחג, לגננת למורה, לחמות, לחברה טובה, והיי גם לעצמך
להשיג אצל שמחי ובניו את סיר הלחץ במבצע באתר