חולמת על עוגת גבינה מושלמת? קבלי את כללי הזהב

את מנסה כל מיני מתכונים ומחכה שתצא לך עוגת גבינה כמו בתמונה? העוגה נופלת לך ברוב הפעמים? • שימי לב: אם תזכרי את הכללים הפשוטים המופיעים כאן, עוגת הגבינה שלך לא תאכזב אותך • ויש גם מתכון לקרפ מעולה

עכשיו באשדוד: דירה החל מ-1.100.000 ש"ח

חג השבועות הוא אחד החגים הטעימים, אם לא החג הכי טעים, עוגת הגבינה כבשה את הבכורה בשולחן החג. עוגת גבינה יכולה להיות הצלחה מסחררת שתקצור מחמאות וכולם ילקקו את האצבעות, אבל היא גם יכולה להיות כישלון נחרץ. לפני שאתן מתחילות את המירוץ לעוגת הגבינה המושלמת, הכנו לכם כמה טיפים ממומחי האפיה של סולתם, המשווקת מגוון מוצרי אפיה איכותיים הכוללים סדרת מוצרי סיליקון מעוצבים ויפיפיים לאפיה, תבניות פאי ותבניות אינגליש קייק עם ציפוי נונסטיק איכותי המונע הידבקות מזון ועוד. לפנייך, טיפים לעוגת גבינה מוצלחת.

הסודות של מומחי האפייה של סולתם:

1. חצי שעה לפני שאתם מתחילים להכין את בלילת העוגה הקפידו להוציא את המרכיבים מהמקרר: הגבינה, הביצים והחמאה, שיגיעו לטמפרטורת החדר כדי למנוע גושים בבלילה.
2. אם עדיין נתקלתם בגושים בבלילה העבירו אותה דרך מסננת כדי לקבל בלילה חלקה.
3. אל תערבלו את הבלילה יותר מדי, הסתפקו בערבוב עדין כדי למנוע חדירת אוויר מה שיגרום לסדקים בזמן אפיה
4. הוסיפו לבלילה כף קורנפלור עם מעט סוכר כדי למנוע סדקים.
5. ערבלו את גבינת השמנת עד שהיא תהפוך לאוורירית ורק אז הוסיפו את שאר המרכיבים.
6. השתמשו בתבנית קפיצית או רינג ממתכת, מה שיבטיח לכם חילוץ קל ונקי של עוגת הגבינה מהתבנית.
7. והטיפ הכי חשוב: את עוגת הגבינה צריך לאפות באהבה ובסבלנות, על חום נמוך 160 מעלות ובסביבה לחה.

הקפידו על הוראות ההכנה ושיהיה לכן חג טעים ושמח.

מתכון לקרפ צרפתי של חני מרגי וסולתם

רכיבים:

  • כוס חלב
  • כוס קמח רגיל
  • 2 ביצים
  • כף שמן
  • 2 כפות מים
  • 1 סוכר וניל

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את כל המצרכים עד שלא יהיו גושים עד שתתקבל תערובת דלילה (אם היא לא מספיק דלילה יש להוסיף עוד מעט מים)
2. מחממים מחבת דקה שטוחה לקרפים בעזרת מעט שמן בנייר סופג
3. מרימים במצקת ושמים באמצע המחבת
4. במהירות מזיזים את המחבת מצד לצד כך שכל המחבת תתמלא בבלילה (אם נשאר על המחבת בלילה להוציא אותה)
או אם יש לכם את העץ T של הקרפים אז לעשות בעזרת זה
5. שהקרפ נהייה חום בצד אחד הופכים אותו
6. מקפלים את הקרפ לשתיים ומורחים שוקולד

השארת תגובה