לכבוד שבת: פילה לברק על מצע ספגטי ברוטב לימוני

דג הלברק מתאים לכל שיטות הבישול, הטיגון והצלייה בשרו רך ועדין והוא עשיר באומגה 3 ובאומגה 6, ומגיע על מצע ספגטי הידוע כמזון טעים ומנחם לערבים הקרירים. השילוב בין השניים יוצר איזון מדויק המונע את תחושת הכבדות ונפיחות • רשת קפה גרג

רשת-קפה-גרג-פילה-לברק-על-מצע-ספגטי-ברוטב-לימוני-צלם_קנספטיק-Custom-600x400
רשת-קפה-גרג-פילה-לברק-על-מצע-ספגטי-ברוטב-לימוני-צלם_קנספטיק-Custom-600x400

מתכון טעים, בריא ומתאים לימי העונות המתחלפות כאשר ביום חם ובערב עדיין קריר מבית רשת קפה גרג

מרכיבים (מנה):

• פילה לברק טרי
• קורט מלח
• קורט פלפל גרוס
• 250 גר' פסטה ספגטי
• שמן זית
• חופן אפונה ירוקה (סנפרוסט)
• 6 חצאי זיתי קלמטה
• כף מיץ לימון
• כפית שום כתוב
• 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
• כף קוביות עגבנייה
• כף שקדים פרוסים קלויים

אופן הכנה:

• מרתיחים סיר עם מים לספגטי
• מחממים מחבת, מניחים את הפילה עם העור במחבת, מפזרים מלח
• ופלפל גרוס, מנמיכים את האש ומכסים.
• מחממים מחבת לספגטי, שמים שמן זית וקוביות העגבנייה
• מוסיפים את חופן האפונה וחצאי הזיתים ומקפיצים במחבת
• מוסיפים את הספגטי
• מוסיפים שמן זית עם המיץ לימון, פטרוזיליה (כף 1) והשום כתוש

הרכבת המנה:

• מניחים בצלחת את הספגטי וכל מרכיביו הנלווים, מניחים מעל את הפילה לברק ומורחים בעזרת מברשת מעט שמן זית ופטרוזיליה.
• מפזרים מעל הכול שקדים פרוסים קלויים.

השארת תגובה