התחלתם לבשל? קבלו מתכון למטבל שטרם הכרתם

האתגר הגדול הוא לאלתר נשנושים כיפיים וטעימים בין הארוחות או סתם לארוחת ערב מושקעת. מלבד האגוזים לצד כוס תה, אפשר ללכת עלהמלוחים של פרנקלס. בתוספת מטבלים קלי הכנה שיעניקו טעם נפלא לאירוח המחותנים

פרנקלס מלוחים1
פרנקלס מלוחים1

מטבל גבינה חינני – הגישו לצד החטיפים המלוחים של פרנקלס בטעם בצל

קופסת גבינה של 750 גרם (כבינה לבנה 5%), אפשר גם שתיים של 500 כל אחת
שמיר (לנוהגים להשתמש בירקות שאינם מתקלפים)
2 שיני שום (לנוהגים להשתמש)
פפריקה
בצל ירוק/עירית (לנוהגים להשתמש בירקות שאינם מתקלפים)
מלח
קורט פלפל צ'ילי (לנוהגים להשתמש בירקות שאינם מתקלפים)
מעט שמן זית
והטוויסט- חמוציות (לנוהגים להשתמש בפירות שאינם מתקלפים)

טיפים
ממליצה להכין לפחות שעתיים כדי שהגבינה והתבלינים יתחברו.
ממליצה להגיש לצד המלוחים של פרנקלס / ירקות ועוד.
יש לשמור בקירור עד ההגשה.

שיהיה פסח כשר ושמח, והמון טעם לארח!

עוגיות פרנקלס המלוחות , לא שרויה, מכילות עמילן טפיוקה ועמילן קמח תפו"א. בהשגחת בד"צ העדה החרדית

השארת תגובה