תראו כמה קל להכין את הקציצות הכי בריאות הכי טעימות וגם הכי זולות

הקציצות של רות בן שטרית
הקציצות של רות בן שטרית

בקערה מכניסים חבילת טחון מהצומח,

תפו"א אחד גדול מגורר דק על פומפיה,

3/4 חבילה קטנה של פירורי לחם,

תבלין לקציצות,

מעט מלח,

פלפל שחור.

מערבבים היטב לתערובת דביקה אפשר לעזור עם מעט מים אם לא נדבק.

לרוטב:

טיגנתי שום רק עד לריכוך,

שתי חב' קטנות של רסק עגבניות,

מלח,

פלפל,

סוכר,

פפריקה מתוקה

תרמילי שעועית צהובה.

מכסים במים ומרתיחים, כשרותח מנמיכים להבה ומכניסים את הקציצות אחת אחת. מבשלים יחד כרבע שעה על להבה בינונית.

תגובה אחת
  1. מעולה – תודה על המתכון

השארת תגובה